Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Fantastic Four
Fantastic Four

Sinema Haberleri

Fantastic Four Filminin Çekimleri Temmuz Ayında Başlıyor

Sinema ve TV yapımları sayesinde karşımıza çıkan Marvel Sinematik Evreni gün geçtikçe genişlemeye, yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya ve yeni karakterleri tanıtmaya devam ediyor. Disney‘in Fox‘u satın almasının ardından birçok karakterin hakkı tekrardan Marvel‘e geçmiş durumda ve bu karakterler zamanla Marvel Sinematik Evreni‘nde ki yerini alacaklar. Bunlardan birisi de yıllardır Marvel Sinematik Evreni‘ne katılması beklenen Fantastic Four.

Fantastic Four daha önce birçok yapımla izleyicinin karşısına çıktı. Ancak hiçbirisi Marvel Sinematik Evreni‘nde geçmiyor. Bu nedenle Marvel Studios, Marvel Sinematik Evreni‘nde geçen yeni bir filmi izleyiciyle buluşturmak için kolları sıvadı. WandaVision yönetmeni Matt Shakman tarafından çekilecek olan yeni Fantastik Dörtlü filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı belli oldu.

Fantastic Four Filminin Çekimleri Temmuz Ayının Sonunda Başlıyor

Fantastic Four

Güvenilir haber kaynaklarından birisi olan Games Radar tarafından kaleme alınan özel habere göre; Marvel Studios‘un yeni Fantastic Four filminin prodüksiyon süreci Temmuz ayı içerisinde başlayacak. Temmuz ayının sonlarına doğru başlaması planan çekimlerin ne kadar süreceği ve nerede çekileceği ise henüz belli değil.

Ayrıca Marvel Studios Patronu Kevin Feige, filmin geçmişte 60’lı yıllarda geçeceğini ve yapımın alternatif bir evrende çekileceğini açıkladı. Film içerisinde yaşanacak olaylar sonucunda ise, karakterler Marvel Sinematik Evreni‘nin geçtiği zaman çizelgesine dahil olacaklar.

Filmin başrolleri ise şu şekilde;

  • Reed Richards (Mr. Fantastic) – Pedro Pascal
  • Susan “Sue” Storm Richards (Invisible Woman) – Vanessa Kirby
  • Ben Grimm (The Thing) – Ebon Moss-Bachrach
  • Johnn Storm (Human Torch) – Joseph Quinn
  • Silver Surfer – Julia Garner
  • Galactus – Ralph Ineson

Marvel Studios‘un en beklenen yapımlarından olan film, 25 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek. Fantastic Four filminin vizyona gireceği ay DC Studios‘un Superman Legacy filminin de vizyona gireceğini belirtelim.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Palworld‘ün en son güncellemesi, oyuna bir dizi yeni dost, düşman ve eşya eklerken, Sakurajima adında yeni bir adayı da tanıttı. Bu, oyunun Ocak 2024’te...

Sinema Haberleri

Dünyanın en popüler dijital içerik platformlarından bir tanesi olan Netflix, Temmuz ayında platforma eklenecek olan yapımları resmi olarak açıkladı. Açıklanan yapımların büyük çoğunluğunu yabancı...

Oyun Haberleri

Xbox Game Pass Temmuz 2024 takvimi açıklandı. Hem yeni oyunlar keşfetmek isteyenler hem de favori serilerine devam etmek isteyenler için harika haberler var. Hazırsanız,...

Telefon Haberleri

Oppo, Reno 12 serisine yeni bir üye daha ekledi. Orta seviyeye konumlanan Oppo Reno 12F 5G, entegre yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Oppo Reno...