Respawn ve Electronic Arts tarafından geliştirilen yeni Star Wars Jedi: Survivor oyununa ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Oyunla ilgili beklentileri daha da zirveye çıkaran bu oynanış videosuyla ilgili diğer ayrıntıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Oynanış Vidosu Yeni Konumları Yeni Hareketleri ve Daha Fazlasını Gösteriyor
9 dakikalık oynanış videosu bize oyundan ne bekleyebileceğimiz konusunda çok iyi bir fikir veriyor. Cal’ın gemisi The Mantis’in Koboh adlı bir gezegene çarpmasıyla başlayan video ve onu onarmak için yardım istemesiyle devam ediyor. Oyun boyunca Koboh’un çeşitli yerleri görüyoruz. Gezegen gerçekten yoğun görünüyor ve çeşitli canavarlara ev sahipliği yapıyor ve savaş droidleri tarafından ele geçirilmiş durumda olduğunu görüyoruz.
Cal’in orijinal oyunda öğrendiği hamleleri koruduğunu görmek de güzel. Yani diğer bazı oyunlardan farklı olarak temel seviye bir karakterimiz olmayacak. Oyun aynı zamanda zamanı yavaşlatan bir güç alanı, çift kılıç fırlatma, kıskaçlı atış ve yeni savunma tekniklerini içeren bir dizi yeni hamle sergiliyor.
Son olarak Star Wars Jedi: Survivor 16 Mart 2023 tarihinde PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S üzerinden piyasaya sürülecek.
