Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Star Wars: Skeleton Crew
Star Wars: Skeleton Crew

Sinema Haberleri

Star Wars: Skeleton Crew Dizisinden İlk Fragman Paylaşıldı

En popüler sinematik evrenlerden bir tanesi olan ve kült haline gelen Star Wars serisi, yeni yapımlar ile hız kesmeden hayranların karşısına çıkmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde Disney Plus üzerinden izleyici karşısına çıkan diziler, hayranlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Hal böyle olunca Disney ve Lucas Film, aynı evrende geçen farklı hikayeleri dizi olarak hayranların karşısına çıkarmaya devam ediyor. Star Wars hayranlarının büyük merakla beklediği Star Wars: Skeleton Crew dizisinin, reklam ve tanıtım süreçlerine resmen başladı.

Bu bağlamda evrenin hayranlarının heyecanla beklediği yapımdan, Disney‘in D23 Etkinliği kapsamında ilk fragman paylaşılarak hayranların beğenisine sunuldu.

Star Wars: Skeleton Crew Dizisinden Paylaşılan İlk Fragman

Star Wars Evreni‘nin en yeni yapımı olan Star Wars: Skeleton Crew dizisi; diğer Star Wars yapımlarının aksine çocuk karakterlere yer verecek çocuk karakterlere odaklanacak. Yaşadıkları gezegende çarpıcı bir keşfe imza atan 4 çocuğun, yabancısı oldukları bir galakside gizem dolu galakside atıldıkları maceraları konu alacak.

Star Wars Evreni‘nin en yeni yapımı olacak olan dizi, 3 Aralık tarihinde Disney Plus üzerinden izleyici karşısına çıkacak.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Sony, bugün yaptığı hızlı bir canlı yayınla birlikte uzunca bir süredir beklenen yeni konsolu PlayStation 5 Pro modelini tanıttı. Bu bir resmi lansman olmasına...

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunculara sunduğu ücretsiz oyunlarla her hafta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Platform, bu geleneği sürdürüyor ve bu hafta iki heyecan verici oyunu...

Oyun Haberleri

NVIDIA’nın yeni GeForce Game Ready Sürücüsü, FINAL FANTASY XVI, Frostpunk 2 ve God of War Ragnarök’ün çıkışı için hazır. Bu oyunlar, DLSS 3 ve NVIDIA Reflex için birinci günden...

Sinema Haberleri

2018 yılında vizyona giren ilk filmiyle gişede oldukça büyük başarı yakalayan Venom, 2021 yılında çıkan ikinci filmi Venom: Let There Be Carnage ile hikayenin...