Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Efsanevi Oyun Serisi “Just Cause” Film Oluyor

Video oyunları dünyasında geniş keşfedilebilir ortamları ve yoğun dövüş sahneleri ile tanınan Just Cause, şimdi beyaz perdeye taşınıyor. 2006 yılında PlayStation 2’de başlayan bu efsanevi serüven, oyunseverlerin kalbinde taht kurmuştu. Neredeyse yirmi yıl sonra, karizmatik kahraman Rico Rodriguez‘in maceraları, canlı aksiyon bir filmle sinema izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Just Cause Film Uyarlaması: 20 Yıl Sonra Beyaz Perdede

Just Cause

2006 yılında PlayStation 2’de ilk kez sahneye çıkan Just Cause, oyunculara sunduğu geniş keşfedilebilir ortamları, akrobatik hareket mekanikleri ve yoğun dövüş sahneleri ile büyük bir etki yarattı. Karizmatik kahraman Rico Rodriguez‘in kontrolünü oyunculara vererek etkileyici bir hikaye sunan bu açık dünya oyunu, kısa sürede oyunseverlerin favorisi haline geldi.

Serinin devamı 2010 yılında yayınlanan Just Cause 2 ile geldi. Bu oyun, genişleyen oyun dünyası ve yenilikçi mekanikleri ile serinin hayran kitlesini daha da büyüttü. 2015’te çıkan Just Cause 3, aksiyon ve keşif unsurlarını daha da ileri taşıdı. Ancak, 2018’de piyasaya sürülen Just Cause 4, serinin en kötü karşılanan oyunu oldu ve hayranların beklentilerini karşılamakta zorlandı.

Şimdi, Just Cause’un neredeyse yirmi yıllık serüveninin ardından canlı aksiyon bir film uyarlaması yapılacağı doğrulandı. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Just Cause filminin yapım aşamasında olduğu kesinleşti. Film, yıllar içinde birçok kez el değiştiren lisans sürecinden sonra Universal Pictures‘ın himayesine girdi ve video oyunlarının film uyarlamalarının son zamanlardaki başarısı göz önüne alındığında, çok hızlı bir şekilde ilerlemeye başladı.

Bildirildiğine göre, filmin yapımcılığını John Wick’in de yapımcıları olan Kelly McCormick ve David Leitch üstlenirken, Tomb Raider ve Sonic the Hedgehog gibi projelerde birlikte çalışmış olan Dmitri Johnson, Mike Goldberg ve Timothy Stevenson da ekibe katılıyor. Yönetmen koltuğunda ise yakın zamanda Blue Beetle ile adını duyuran Angel Manuel Soto oturacak.

Just Cause’un film uyarlaması, serinin hayranları ve aksiyon severler için büyük bir heyecan kaynağı olacak. Rico Rodriguez’in maceralarını beyaz perdede görmek için sabırsızlanıyoruz.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Sinema Haberleri

Animasyon yapımları denildiği zaman herkesin aklına ilk olarak Disney ve Pixar gelecektir. Birçok başarılı animasyon serisine imza atan The Walt Disney Animation Studios‘un ellerinden...

Sinema Haberleri

1949 yılında ilk olarak verilen Emmy Ödülleri, bu yıl 76.defa sahiplerini budu. Geçtiğimiz saatlerde yani 15 Eylül tarihinde, Los Angeles’taki Peacock Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle...