Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Haber

AirPods Pro 2, İlk Yazılım Güncellemesini Aldı

Geçtiğimiz günlerde yapılmış olan Apple lansmanında yer alan yeni nesil AirPods ve dün itibari ile ABD’de satışa sunulan Apple AirPods Pro 2 TWS kulaklıklar, ilk ürün yazılımı güncellemelerini bugün aldılar. Bu güncelleme ile hata düzeltmeleri ve çeşitli iyileştirmelerin yapıldığı söylenmekte.

5A377 Yazılım Kodlu Güncelleme Yayınlandı

Yeni donanım yazılımının sürüm numarası 5A377 olarak belirlenmiş ve sürüm notları, hata düzeltmeleri ve “diğer iyileştirmeler” ile geldiğini söylüyor, ancak bu güncellemeyle hangi hataların giderildiği ve nelerin iyileştirildiği açıklanmamış.

AirPods bellenim güncellemeleri genellikle kulaklıklar şarj olurken ve iPhone, iPad veya Mac’inizin Bluetooth bağlantısı içindeyken güncellenir ve bu güncellemeyi manuel olarak yapmanın bilinen standart bir yolu yoktur, bu nedenle güncellemenin cihazınıza ulaşmasını beklemeniz gerekir.

Ancak, AirPod’larınızın hangi donanım yazılımına sahip olduğunu bilmiyorsanız ve bulmak istiyorsanız, öncelikle iPhone/iPad’inizin en son işletim sistemi sürümünü çalıştırdığından emin olun. Ayarlar uygulamasını açın ve Bluetooth > AirPods seçeneğine gidin . Şimdi “i” ile gösterilen “Daha Fazla Bilgi” düğmesine dokunun ve bellenim sürümünü bulmak için “Hakkında” bölümüne gidin.

Mac’te, Apple menüsünden Apple logosunu Option tuşuna basarak Apple logosuna tıklayın ve “Sistem Bilgileri” seçeneğini seçin. Ardından Bluetooth’a tıklayın ve donanım yazılımı güncellemesi için AirPods sekmesinin altına bakın.

Yazar

3 yıldır devam ettiği editörlük kariyerini Donanım Arşivi'nde devam ettiren Alperen, akıllı telefonlar ve yazılım konularında haber içeriği üretiyor. Aynı zamanda rehber içeriklerini de seviyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Gray Zone Warfare‘in beklenmedik bir şekilde yarın erken erişimle çıkacağı duyuruldu. MADFINGER Games‘in bu ani duyurusu, oyuncular arasında büyük bir merak uyandırdı ve oyunun...

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

Mayıs 2024, video oyun dünyasında beklenen bazı önemli oyunların piyasaya sürüleceği bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, uzun zamandır beklenen Senua’s Saga: Hellblade 2‘nin...

Telefon Haberleri

OnePlus, fiyat-performans odaklı Nord serisi ile pazarda dikkat çekmeye devam ediyor. Güvenilir kaynaklar ve teknoloji analistleri, OnePlus’ın yeni Nord modelleri hakkında bilgiler vermeye başladı....