Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Haber

James Cameron’dan Avengers: Endgame’e Tebrik!

Bilindiği üzere Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü evresini sonlandıran Avengers: Endgame gişede Avatar filmini geçti. Sinema sektöründe gelmiş geçmiş en yüksek kazanca sahip olan Avengers: Endgame’in zirveye yerleşmesinin ardından Avatar’ın yönetmeni James Cameron’dan tebrik paylaşımı geldi.

Box Office verilerine göre sinema tarihinin en çok izlenen filmi, usta yönetmen ve yapımcı James Cameron imzalı Avatar filmindeydi. Ancak Russo Kardeşler’in yapımcılığını üstlendiği bir diğer film olan Avengers: Endgame bu rekoru geçmiş bulunuyor. Avatar filmi gişede 2.79 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. Avengers: Endgame de ise; Russo Kardeşler’in Marvel hayranlarına filmi izlemeleri yönünde yaptıkları çağrının karşılık bulmasıyla, 2.9 milyar dolarlık gişe hasılatına ulaşılmış oldu.

Yaşanan gelişmelerden sonra James Cameron sosyal medya üzerinden Avengers: Endgame’i tebrik ettiğini belirten bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda ” Box Office’in yeni kralı olması üzerine Avengers: Endgame’i tebrik ediyorum.” sözlerine yer verdi.

Avengers: Endgame galibiyetinin ardından Marvel Sinematik Evreni’yle ilgili birçok gelişmede açıklanmıştı. Açıklanan filmler arasında Thor: Love and Thunder, Blade, Black Widow, Shang-Chi, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness ve The Eternals filmi bulunurken, diziler arasında ise; The Falcon and The Winter Soldier, Loki, Hawkeye, Wanda Vision ve What/If bulunuyor. Açıklamalarda Black Widow’da Taskmaster’ın kötü kahraman olacağı; Thor’da Natalie Portman’ın başrole yerleşeceği, Shang-Chi’de başrolün Simu Liu olacağı, Doctor Strange: In The Multiverse of Madness’a Elizabeth Olsen’ın da katıldığı ve filmin korku türünde olacağı gibi bilgiler paylaşıldı.

Bilindiği üzere James Cameron yönetmenliğinde dört yeni Avatar filmi daha yolda bulunuyor. Bunlardan ilki Disney’in kararıyla bir yıl ertelenerek 2021 yılına çekildi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Sam Worthington,  Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi’nin yanı sıra Vin Diesel, Jemaine Clement, Kate Winslet, Edie Falco, Oona Chaplin ve Cliff Curtis gibi isimler bulunuyor. Vizyon tarihi ise 16 Aralık 2021 olarak belirlendi.

1996 İstanbul doğumlu olan Batuhan Karalar, teknoloji ve otomobil odaklı pek çok web sitesinde uzun yıllar editörlük yapmıştır. Karalar, son olarak Donanım Arşivi internet sitesinde güncel ve ilgi çekici teknoloji haberlerini okurlar ile paylaşmaktadır. Anadolu Üniversitesi İİBF mezunu olan Karalar, teknoloji editörlüğünün yanı sıra girişimcilik alanında da çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Editörümüzü aşağıdaki sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, son dönemlerde oldukça kötü zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk defa abone kaybetmeye başlayan platform,...

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in bu haftaki ücretsiz oyunları INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition, oyunculara zengin ve çeşitli deneyimler sunuyor. Her iki oyun da kendi benzersiz atmosferleri,...

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip. Platform orijinal yapımlarının yanı sıra birçok farklı içeriğinde...

Oyun Haberleri

Fallout 76‘nın beklenmedik başarısı, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı ve bir dönüm noktası olarak kabul edildi. Oyun, tek bir günde 1 milyon oyuncuya ulaşarak...