Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Dünya Haberleri

Instagram’a Sesli ve Görüntülü Konuşma Geliyor

İnstagram Sesli ve Görüntülü Konuşma

 Instagram’a Sesli ve Görüntülü Konuşma Geliyor

Sosyal medya platformları arasında en aktif kullanıldığı bilinen, Instagram’a yeni bir özellik geliyor. Artık Instagram’da sadece fotoğraf yükleme veya mesajlaşma yapmayacaksınız. Sızdırılan bilgilere göre, Instagram’a sesli ve görüntülü konuşma özelliği geliyor.

Daha önce bu özellik, Facebook, WhatsApp ve Snapchat’e gelmişti. Instagram’a da gelen bu özelliğin, kullanıcıların tepkisine maruz kalabileceği söyleniliyor.

Sesli ve Görüntülü Konuşma Ne Zaman Gelecek?

Instagram’ın uygulama paketleri yani (.apk) içerisinde göze çarpan görüntülü ve sesli arama ikonları, bu haber için en gerçekçi kanıtı oluşturuyorlar. Şirketin tüm kullanıcılara dağıtıp, ancak kullanılabilinir hale getirmedikleri kodlar, yakın zaman içinde gelecek olan, güncelleme ile kullanıcılara sunması bekleniyor. Ancak güncelleme hakkında bir tarih paylaşılmadı.

Uygalama Paketi İçindeki Görüntülü ve Sesli Konuşma İkonları :

Sesli ve Görüntülü Konu?ma

Instagram’ın sesli ve görüntülü konuşma özelliğini aktif hale getirmesinin ardından, DM simgesinin yanında birde arama ikonu ekleyeceği belirtiliyor. Şirket tarafından yeni özellik hakkında herhangi bir açıklama gerçekleştirilmiş değil.

Instagram, görüşme özelliklerinden hiçbir gelir elde etmeyecek olması da ilginç bir nokta. Fakat, Instagram bu sayede kullanıcıların uygulama içinde daha fazla vakit geçirip, aktif paylaşımlar yapmalarını hedefliyor.

 

Bilim, teknoloji konularıyla ilgilenen ve video oyunlarını seven bir kişiyim. Uzun zamandır teknoloji üzerine araştırmalar yapıp, içerik oluşturuyorum.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

Mayıs 2024, video oyun dünyasında beklenen bazı önemli oyunların piyasaya sürüleceği bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, uzun zamandır beklenen Senua’s Saga: Hellblade 2‘nin...

Oyun Haberleri

PlayStation Plus aboneleri için her ayın heyecanla beklenen anlarından biri olan ücretsiz oyun duyuruları, bu kez Mayıs 2024 için yapıldı. Sony, geniş bir oyun...

Telefon Haberleri

Oyun telefonu pazarı, Infinix’in yeni amiral gemisi GT 20 Pro’nun piyasaya sürülmesiyle bir kez daha hareketlendi. Bu cihaz, oyun severlerin ve teknoloji meraklılarının beklentilerini...