Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Daredevil: Born Again
Daredevil: Born Again

Sinema Haberleri

Daredevil: Born Again, 2025’in Mart Ayında İzleyiciyle Buluşacak

Marvel Sinematik Evreni‘nin en sevilen karakterlerinden biri olan Daredevil, Netflix‘te yayınlanan dizi ile gönülleri fethetmeyi başarmıştı. Hayranlar tarafından çok sevilen dizi 2018 yılında Netflix‘te yayınlanan 3.sezonun ardından ekranlara veda etmişti.

Ancak Daredevil, Disney Plus‘ta yayınlanacak olan ve Netflix‘te izleyiciyle buluşan dizinin ruhani devamı olan Daredevil: Born Again dizisi ile Marvel Sinematik Evreni‘ne resmen dahil olmaya hazırlanıyor. Hayranlar tarafından büyük merakla beklenen yapımın, geçtiğimiz aylarda Marvel Studios‘ta yaşanan politika değişiklikleri nedeniyle yeniden ele alınmasına karar verildi.

Teknik kadrosu tamamen değişen ve birçok detayı yeniden ele alınan dizinin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Kurgu ve görsel efekt sürecinde de sona gelinen; Marvel hayranlarının en çok beklediği yapımların başında gelen dizi hakkında, hayranların büyük merakla beklediği detay en sonunda netleşti.

Daredevil: Born Again, Mart Ayında Disney Plus’ta Yayında

Daredevil: Born Again

Daha önce Netflix‘de izleyiciyle buluşan versiyonuna oldukça benzer bir yapıda olan ve neredeyse aynı temaya sahip olacak olan dizi, sancılı prodüksiyon sürecine geldi. İlk sezonu neredeyse hazır alan dizi, henüz ilk sezon yayınlanmadan şimdiden ikinci sezon onayı almış durumda. Daha önce 18 bölüm olarak açıklanan dizinin 9 bölümden oluşan ilk sezonu ise; 2025 yılının ilk çeyreğinin son demlerinde izleyiciyle buluşacak.

Disney Plus üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan Daredevil: Born Again dizisinin ilk sezonu; 2025 yılının ilk çeyreğinin son demlerinde 4 Mart tarihinde izleyiciyle buluşacak.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunseverleri her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken ücretsiz oyunları ise Invincible Presents: Atom Eve ve...

Oyun Haberleri

Resident Evil serisi, yıllardır korku ve aksiyon türünde oyunseverlerin gönlünde taht kurmayı başaran bir efsane. Özellikle Resident Evil 7: Biohazard ile serinin aldığı yeni...

Oyun Haberleri

Rockstar Games, GTA Online’da bu yılın Cadılar Bayramı temalı etkinliği olarak “Ludendorff Mezarlığında Hayatta Kalma” modunu duyurduğundan bu yana, oyun topluluğu adeta bu nostaljik...

Sistem Gereksinimleri

Sizlerle uzunca bir süredir paylaştığımız oyun sistem gereksinimleri serimize A Quiet Place: The Road Ahead sistem gereksinimleriyle birlikte devam ediyoruz. Çoğu oyuncu istediği oyunu bilgisayarına...