Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Inside Out 2 Dream Productions
Inside Out 2 Dream Productions

Sinema Haberleri

Dream Production’ı Konu Alan Inside Out, Spin-off Dizisi Yolda

Animasyon yapımları denildiği zaman herkesin aklına ilk olarak Disney ve Pixar gelecektir. Birçok başarılı animasyon serisine imza atan iki firma; 2015 yılında izleyiciyle buluştuğu dönemde gişeyi sallayan, hayranlar ve eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Oscar Ödüllü animasyon filmi Inside Out‘un devam filmini yıllar sonra hayranlarla buluşturma kararı aldı.

Pixar‘ın uzun yıllar sonra izleyiciyle devam filmini buluşturduğu Inside Out markası, yıllar sonra tahmin edilenden daha fazla bir performans sergiledi. Hal böyle olunca da, Disney ve Pixar‘ın kapalı kapılar ardında marka için planladıkları yeni yapımlar belli olmaya başladı.

Inside Out 2‘nin gösterdiği üstün performansın akabinde ilk filmin yönetmeni ve Pixar’ın patronu Pete Docter, markanın yeni planlanan yeni yapımları hakkında ilk detayları hayranlarla paylaştı.

Inside Out Spin-off Dizisi, Dream Productions’ı Konu Alacak

Inside Out 2

Inside Out serisinin ilk filminin yönetmeni ve Pixar’ın patronu Pete Docter, geçtiğimiz günlerde Entertainment Weekly ile bir söyleşi gerçekletirdi. Bu söyleşi esnasında Pixar‘ın gelecek projeleri ve Inside Out markası üzerinde açıklamalarda bulunan Docter, Disney Plus üzerinden izleyiciyle buluşacak olan dizinin Riley’nin rüyalarını yaratan Dream Production’ın etrafında şekilleneceğini dile getirdi.

Diziyi bitirdik. Henüz resmi bir çıkış tarihi belirlemesek de, gelecek ilkbaharda izleyici karşısına çıkacak. Dizi, ilk filmde Riley’nin rüyalarının nasıl yapıldığını görmek için Dream Production’ı anlatacak. Bu dizi ile birlikte, rüyaların neden bu kadar tuhaf olduklarını öğrenecek ve anlayacağız. Rüyaların gücünü ve hayatımızda bizi nasıl etkilediğini keşfetmeye devam ediyoruz. Yani oldukça havalı bir yapım yolda.

Pixar‘ın uzun aranın ardından yapmaya karar verdiği Inside Out‘un devam filmi Inside Out 2, 14 Haziran 2024 tarihinde sinemalarda izleyici karşısına çıktı. Filmi henüz izlemediyseniz ve izlemek istiyorsanız, en yakın sinema salonuna giderek yapımı deneyimleyebilirsiniz.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Bu hizmetlere gelen zam haberleri artık pek şaşırtıcı bir durum sayılmıyor bizim için. Düzenli olarak bu zam haberlerini görüyoruz. Şimdi ise Youtube’un Premium hizmetine...

Sinema Haberleri

Ülkemizde en çok aboneye sahip dijital içerik platformu unvanına sahip Netflix, yeni yerli yapımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Netflix yerli yapımlar konusunda kalitesini...

Telefon Haberleri

Android tarafında yeni bir amiral gemisi cihaz almak isteyenlerin şu anki hedefi Galaxy S25 Ultra modeli olabilir. Apple’ın yeni lansmanı en azından şu anlık...

Teknoloji Haberleri

REKLAM – 1986 senesinde bilgisayar bileşenleri üreterek faaliyetlerine başlayan MSI, 2004 senesinde başladığı laptop üretim macerasının 20. Senesini kutluyor. 20 senedir ürünlerini kullanıcı deneyimine...