Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Taika Waititi
Taika Waititi

Sinema Haberleri

Taika Waititi, Thor 5’i Yönetmeyecek

Marvel Sinematik Evreni‘nde yer alan Thor filmleri ile ününe ün katan, Star Wars‘un The Mandalorian dizisinin birkaç bölümünde yönetmen koltuğunda oturan, kapalı kapılar ardında Star Wars filmi üzerinde çalışan ve son olarak Next Goal Wins filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi; bir süredir gündemde olan Marvel Sinematik Evreni ve yeni Thor filmi hakkındaki söylentilere yanıt verdi.

Oscar Ödülü kazanan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi, son Thor filmi Love and Thunder filmi vizyona girdikten sonra; hayranların ve eleştirmenlerin verdiği puanlara oldukça şaşırdığını ayrıca, izlemesi oldukça keyifli bir film olduğunu dile getirmişti. Aynı açıklama esnasında Waititi, yeni Thor filmi için Chris Hemsworth ile alışılmışın dışında bir film yapmak istiyoruz açıklamasını yaparak hayranların içine bir nebze de olsa su serpmeyi başarmıştı.

Lakin, son dönemde aldığı olumsuz eleştirilerin ve Love and Thunder filminin vizyonda başarısız olmasının ardından bir süre Marvel Sinematik Evreni‘nde herhangi bir projede yer almak istemediğini açıkladı.

Taika Waititi, Farklı Projelere Odaklanmak İstiyor

Taika Waititi

Business Insider’a konuşan Oscar Ödülü kazanan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi, Marvel Sinematik Evreni‘ne yeni bir Thor filminin geleceğini lakin, “Dahil olmayacağımı biliyorum.” diyerek bir süreliğine MCU ve Thor defterini kapattığını resmen hayranlarına duyurdu. Yönetmen, Marvel Studios ile aralarının iyi olduğunu ancak, kariyerinde yer alan yeni projelere odaklanmak istediğini dile getirdi.

Marvel’ı seviyorum, onlarla çalışmayı seviyorum. Chris Hemsworth‘u seviyorum. Onlar başka birisiyle beraber olmayı tercih ederlerse asla aldatılmış hissetmem. Biz açık ilişki içerisindeyiz, eğer başka insanlarla çalışmak isterlerse onlar için mutlu olurum. Yine de bir gün, yeniden ilişkimiz ateşlenecek.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Oyun dünyası için Ekim 2024, büyük ve heyecan verici çıkışlara sahne olacak. Konsol ve PC platformlarına gelecek yeni oyunlar ve genişlemeler, oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği...

Oyun Haberleri

Poppy Playtime serisi, PC, PlayStation ve Xbox’ta oyunculara sunduğu dehşet dolu anların ardından şimdi yeni bir bölümle geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak PlayStation ve...

Oyun İndirimleri

Oyunseverlerin her hafta sabırsızlıkla beklediği Epic Games’in ücretsiz oyun serisi hız kesmeden devam ediyor. Her hafta oyunculara sunduğu ücretsiz oyunlarla dikkat çeken platform, bu...

Sinema Haberleri

Dünyanın en popüler dijital içerik platformlarından bir tanesi olan Netflix, Ekim ayında platforma eklenecek olan yapımları resmi olarak açıkladı. Açıklanan yapımların büyük çoğunluğunu yabancı...