Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Sinema Haberleri

Harrison Ford, MCU’ya Neden Katıldığını Açıkladı

Çizgi roman denilince neredeyse herkesin aklına ilk olarak Marvel ve DC gelir. Ancak bu iki ezeli rakip firma son yıllarda rekabetini beyazperdeye ve dizilere taşıdı. Bu durum her ne kadar izleyicinin yararına oluyor olsa da bu tarafta maalesef ki Marvel ezici bir üstünlük kurmuş durumda.

Sinema ve TV yapımları sayesinde karşımıza çıkan Marvel Sinematik Evreni gün geçtikçe genişlemeye, yeni yapımlarla karşımıza çıkmaya ve yeni karakterleri tanıtmaya devam ediyor. Ancak evrende hala daha varolan ve hikayesi son bulmamış birçok karakter yer alıyor.

Harrison Ford, Yeni Şeyler Denemek İstiyor

Bu karakterlerden birisi de birçok yapımda gördüğümüz William Hurt‘ın canlandırdığı Thunderbolt RossWilliam Hurt‘ın vefatının ardından karaktere neler olacağı oldukça merak ediliyordu. Birçok hayran karakterin emekliye ayrılacağını düşünse de Marvel, karakteri kullanmaya ve hikayesini devam ettirmeye karar verdi.

Peki, Thunderbolt Ross karakterine kim hayat verecek derseniz, Indiana Jones ve Star Wars filmlerinin en ikonik ismi Harrison Ford karakteri canlandıracak. Bu söylenti geçtiğimiz haftalarda öne sürülmüş olsada, bu durum resmen onaylandı. Harrison Ford‘a neden Marvel Sinematik Evreni‘ne katılma kararı alındı sorusuna ise şu cevabı verdi.

Bugüne kadar birçok iş yaptım. Şu saatten sonra ise şimdiye kadar yapmadığım ve denemediğim bazı şeyleri yapmak istiyorum.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

İnceleme

1080P çözünürlük pek yeni bir standart sayılmaz fakat günümüzde hâlâ en fazla kullanılan çözünürlüklerden biri. Haliyle insanlar 1080p oyunculuk için ekran kartı önerilerini bekliyor....

Sinema Haberleri

Amazon Prime üyelerinin ekstra ücret ödemeden ulaşabildiği Amazon Prime Video Mayıs 2024 takvimi resmi olarak açıkladı. Sunduğu birçok ekstra özellik ile beraber ülkemizde 39₺...

Telefon Haberleri

Sony’nin amiral gemisi Xperia serisinin en yeni üyesi olan Xperia 1 VI, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. 17 Mayıs’taki lansman etkinliğine kısa bir...

Sinema Haberleri

Sinema dünyasının en uzun soluklu film serilerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ki Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisi. İlk olarak 2002 yılında...