Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Motorlu Taşıtlar

Ford, Fiesta Modelini Kalıcı Olarak Kaldıracak

ABD merkezli üreticinin sevilen modelleri arasında yer alan Ford Fiesta (Hindistan gibi ülkelerde Ford Figo hali de var)’ya veda edecek. Rallilerde kullanılmasıyla da dikkat çeken Fiesta ailesi için yolu sonuna gelindi. Peki ya neden? Gelin, “Ford, Fiesta Modelini Kalıcı Olarak Kaldıracak” başlığını aşağıda sizlere teferruatlı olarak anlatalım.

Ford, Fiesta Modelini Kalıcı Olarak Kaldıracak

ABD merkezli üretici bu kararı ile müşterileri üzmüş olabilir fakat firma bunu kendilerinin iyiliği için yaptığına inanıyor.

Ayrıca tek üretimi duracak model Fiesta da değil. Ford S-Max ve Galaxy modelleri de duracak. Firma, 2035 senesine kadar tamamen elektriğe geçeceğini açıkladı. Ancak, bu modellerin yerini alacak 3 adet yeni Ford modelleri duyurulacak. Ford Avrupa patronu Stuart Rowley Mart ayında şunları söylemişti:

Sizi temin ederim ki bu ürünler kesinlikle Ford’lara benzeyecek, Ford’lar gibi sürülecek ve sunduğumuz deneyimler müşterilere benzersiz satın alma ve sahiplik deneyimleri sunacak.

Bu haberimizde sizlere Ford Fiesta modelinin sonlanacağını anlattık. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

 

Kaynak:

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/confirmed-ford-fiesta-be-axed-2023

Semih Boran, 2005 senesinde Ankara Yenimahalle'de doğmuştur. PC, Telefon, Tablet, Oyun konsolu, gömülü sistemler, yazılım gibi kategorilerde rehber, makale ve haber yazıları yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

PlayStation Plus aboneleri için her ayın heyecanla beklenen anlarından biri olan ücretsiz oyun duyuruları, bu kez Mayıs 2024 için yapıldı. Sony, geniş bir oyun...

Telefon Haberleri

Oyun telefonu pazarı, Infinix’in yeni amiral gemisi GT 20 Pro’nun piyasaya sürülmesiyle bir kez daha hareketlendi. Bu cihaz, oyun severlerin ve teknoloji meraklılarının beklentilerini...

Oyun Haberleri

Amazon Prime Gaming, her ay üyelerine geniş bir oyun koleksiyonu sunarak oyunseverlere çeşitli deneyimler yaşatıyor. Mayıs 2024‘ün oyunları da oldukça çekici ve zengin içeriklere...