Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Marvel
Marvel

Sinema Haberleri

Avengers: Kang Dynasty’nin Senaristi Belli Oldu

Marvel Sinematik Evreni hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Birçok yeni karakter ve hikayenin işlenmeye başladığı evrene gün geçtikçe yeni yapımlar eklenmeye devam ediyor. Özellikle 4.evre ile oldukça farklı bir yöne evrilen MCU, farklı hikayeleri bizlere sunmaya başladı.

Marvel Studios geçtiğimiz haftalarda 3 yıl aradan sonra düzenlenen Comic-Con etkinliğinde, “The Multiverse Saga” ismini verdiği 4.fazın devamı niteliğinde olan 5 ve 6.faz yapımlarını resmen duyurmuştu. Duyurulan yapımlar arasında hayranların merakla beklediği Marvel‘in bir sonraki büyük projelerinden birisi olan Avengers: Kang Dynasty‘de bulunuyor.

Bu yapım hakkında henüz çok fazla detay açıklanmadı. Ancak yavaş yavaş yapım hakkında bazı bilgiler gün ışığına çıkmaya başladı.

Avengers: Kang Dynasty Emin Ellerde

Deadline‘ın Marvel‘e yakın kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre, Avengers: Kang Dynasty’nin senaristi yakın zamanda izleyeceğimiz Ant-Man ve Wasp: Quantumania yazarının kendisi olacak. Yani Avengers: Kang Dynasty filminin senaryosunu Jeff Loveness kaleme alacak. Daha önce açıklanan bilgilere göre filmin yönetmen koltuğunda Destin Daniel Cretton oturacak.

Aslında bakıldığı zaman Ant-Man ve Wasp: Quantumania filminin direk olarak Avengers: Kang Dynasty filmine direk olarak bağlanacağı düşünüldüğünde iki filmin senaryosunun düşünülerek kaleme alınması oldukça doğru haber.

Kaynak; Deadline

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

PlayStation Plus aboneleri için her ayın heyecanla beklenen anlarından biri olan ücretsiz oyun duyuruları, bu kez Mayıs 2024 için yapıldı. Sony, geniş bir oyun...

İnceleme

1080P çözünürlük pek yeni bir standart sayılmaz fakat günümüzde hâlâ en fazla kullanılan çözünürlüklerden biri. Haliyle insanlar 1080p oyunculuk için ekran kartı önerilerini bekliyor....

Oyun Haberleri

Amazon Prime Gaming, her ay üyelerine geniş bir oyun koleksiyonu sunarak oyunseverlere çeşitli deneyimler yaşatıyor. Mayıs 2024‘ün oyunları da oldukça çekici ve zengin içeriklere...