Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Etkileyici Grafiklere Sahip Forspoken Oyunundan Yeni Fragman

Bugün, Square Enix’in yaklaşmakta olan açık dünya oyun hakkında daha fazlasını gösteren yeni bir Forspoken fragmanı paylaşıldı. Aşağıda izlenebilen yeni fragman, Tokyo Game Show 2022 için özel olarak paylaşıldı ve şu anda sadece Japonca olarak mevcut. Yeni fragman çoğunlukla hikayeye odaklanırken, aynı zamanda oyunun oynanış tarzını ve etkileyici grafiklerini gözler ününe seriyor bu yüzden Japonca anlamayanlar için bile iyi bir fikir verebilir.

Oyunun hikayesini merak edenler için oyunun resmi hikayesi şöyle:

“Forspoken, güzel ve acımasız Athia ülkesine taşınan genç bir New Yorklu olan Frey’in yolculuğunu takip ediyor. Eve dönüş yolunu arayan Frey, yeni keşfettiği büyülü yeteneklerini geniş arazileri geçmek ve canavar yaratıklarla savaşmak için kullanmalıdır.”

Güzel ve Zalim Bir Açık Dünya – Çarpıcı grafikler ve son teknoloji ile hayata geçirilen olağanüstü manzaraların ve diğer dünya yaratıklarının çarpıcı bir ülkesi olan Athia’nın genişleyen krallıklarını keşfedin.
Özelleştirilebilir Büyü Cephaneliği – Hızlı tempolu ve canlandırıcıdan stratejik ve metodik olana kadar çeşitli oyun tarzlarına hitap eden çok çeşitli yeteneklerle büyülü savaşta çarpık canavarlarla savaşın.
Sezgisel, Sihirle Geliştirilmiş Parkur – Duvarları ölçeklendirin, kanyonlar arasında tonoz yapın, baş döndürücü yüksekliklerden atlayın ve uçsuz bucaksız manzaralar arasında koşun. Frey’in benzersiz yetenekleri, açık dünyayı kolaylıkla akıcı bir şekilde geçmesine izin verir.”

Son olarak Forspoken, 24 Ocak 2023’te tüm dünyada PC standart sürüm için 699.00TL‘lik bir fiyat etiketiyle ve PlayStation 5 için çıkması planlanıyor.

 

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Emir Çiftci, Donanım Arşivi üzerinden teknoloji, donanım ve bilim konuları hakkında haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

Mayıs 2024, video oyun dünyasında beklenen bazı önemli oyunların piyasaya sürüleceği bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, uzun zamandır beklenen Senua’s Saga: Hellblade 2‘nin...

Oyun Haberleri

PlayStation Plus aboneleri için her ayın heyecanla beklenen anlarından biri olan ücretsiz oyun duyuruları, bu kez Mayıs 2024 için yapıldı. Sony, geniş bir oyun...

Telefon Haberleri

Oyun telefonu pazarı, Infinix’in yeni amiral gemisi GT 20 Pro’nun piyasaya sürülmesiyle bir kez daha hareketlendi. Bu cihaz, oyun severlerin ve teknoloji meraklılarının beklentilerini...