Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Sinema Haberleri

İddia: Andrew Garfield’ın Yeni Marvel Projesi D23’te Duyurulabilir

Marvel Comics‘in belki de en çok bilinen ve herkes tarafından sevilen süper kahramanlarından birisi şüphesiz ki Spider-Man‘dir. Neredeyse hepimizin çocukluğunu süsleyen süper kahramanımız Marvel, Disney ve Sony Pictures sayesinde sürekli yeni ve kaliteli yapımlarla izleyicilerle buluşuyor.

Spider-Man hayranlarını birçoğuna göre en iyi Spider-Man filmleri Sam Raimi‘nin yönetmen koltuğunda oturduğu üçlemedir. Ancak bu filmlerin ardından Sony Pictures, 2012 yılında Andrew Garfield‘ın başrolünde olduğu The Amazing Spider-Man filmini izleyicilerle buluşturdu. The Amazing Spider-Man‘in devam filmi 2014 yılında izleyiciyle buluştu. Andrew Garfield ve Sony Pictures arasında yaşanan sorunlardan sonra ise bu seri rafa kaldırıldı.

Andrew Garfield, Secret Wars ile Geri Dönebilir

Birçok hayran The Amazing Spider Man serisinin devam etmesini istiyor. Ancak Garfield, Spider Man: No Way Home filmi ile geri döndü. Bu sayede MCU‘ya bir nevi dahil olan Spider-Man‘imiz için yeni iddia ve sızıntılar ortaya atıldı. Tıpkı Tobey Maguire‘nin Spider-Man‘in The Kang Dynasty filminde yer alacağının ortaya atıldığı gibi bu sızıntı da Twitter’da ortaya çıktı.

Marvel‘e yakınlığı ile bilinen Daniel Richtman (DanielRPK), Twitter hesabı üzerinden hayranları ayağa kaldırmayı başardığı bir Tweet paylaştı. Bu Tweette Andrew Garfield‘ın Secret Wars‘ta yer alacağı belirtildi. Her ne kadar geçtiğimiz dönemde ünlü aktörün bu konuda herhangi bir fikri olmadığı açıklasa da farklı detay daha bulunuyor.

Disney‘in D23 Etkinliği için yayınladığı bir afişte, ters duran Spider-Man bulunuyor. Ancak bu Spider-Man, Tom Holland‘ın Spider-Man‘i değil. Tam aksine The Amazing Spider-Man‘in afişinde yer alan görselin ve kostümün birebir aynısı.

Henüz konuyla alakalı resmi bir açıklama yapılmadı. D23 Etkinliği sırasında resmi açıklama geleceği bekleniyor.

Kaynak; Daniel Richtman (DanielRPK) Twitter Hesabı

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

Mayıs 2024, video oyun dünyasında beklenen bazı önemli oyunların piyasaya sürüleceği bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, uzun zamandır beklenen Senua’s Saga: Hellblade 2‘nin...

Oyun Haberleri

PlayStation Plus aboneleri için her ayın heyecanla beklenen anlarından biri olan ücretsiz oyun duyuruları, bu kez Mayıs 2024 için yapıldı. Sony, geniş bir oyun...

Telefon Haberleri

Oyun telefonu pazarı, Infinix’in yeni amiral gemisi GT 20 Pro’nun piyasaya sürülmesiyle bir kez daha hareketlendi. Bu cihaz, oyun severlerin ve teknoloji meraklılarının beklentilerini...