Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Gaming

Android İçin En İyi 5 Yarış Oyunu -2022-

Bu makalemizde sizlerin telefon/tabletlerinizde keyifle oynayacağınız en iyi 5 yarış oyununu derledik. Listeyi hazırlarken grafik kalitesi, güncellenme sıklığı, oynanış gibi faktörleri göz önünde bulundurduk. Bu listede sayacağımız çoğu yapım donanımı orta-üst cihazlara hitap etmektedir.

 

1. GRID Autosport

Listemizin ilk sırasında ve listemizin tek ücretli oyunu var. Codemaster’ın meşhur yarış oyunu serisi GRID’in popüler sürümü Autosport’un Android/iOS portu ile karşınızdayız. Listenin ilk sırasına koyma nedenimiz ise grafiği ve sürüş fiziğinin gerçekçiliğidir. Donanım olarak en az Qualcomm Snapdragon 665 gibi SoC’lar gerekir. Tür olarak ise Simcade denilebilir.

2. Asphalt 9: Legends

Listemizin ikinci sırasında ise Fransız oyun geliştiricisi Gameloft’un meşhur oyun serisi Asphalt’ın son oyunu yer almakta. Kendisi bir arcade yarış oyunudur. İkinci sıraya koymamızın nedeni ise oyunun grafiği, düşük sistem gereksinimleri ve sık güncellenmesidir.

 

3. Racing Master

Listemizin üçüncü sırasında yine bir Codemaster yapımı bulunuyor. Firmanın ilk ve tek arcade yarış oyunudur. Grafiği, oynanışı ve yeni bir yapım olmasından kaynaklı listemizin üçüncü sırasındadır.

 

4.Real Racing Next

Listemizin dördüncü sırasında EA’nın meşhur mobil yarış oyunu serisi Real Racing’in son oyunu Real Racing Next bulunmakta. Grafiği ve güncellenme sıklığı açısından listemizin dördüncü sırasındadır. Arcade bir yarış oyunudur.

 

5. Real Racing 3

Listemizin son sırasında bir efsane haline gelen Real Racing 3 var. Güncelleme ve düşük donanım gereksinimlerinden ötürü son sıradadır. Arcade bir yarış oyunudur.

Semih Boran, 2005 senesinde Ankara Yenimahalle'de doğmuştur. PC, Telefon, Tablet, Oyun konsolu, gömülü sistemler, yazılım gibi kategorilerde rehber, makale ve haber yazıları yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in ücretsiz oyunlar kampanyası kapsamında bu hafta, aksiyon dolu bir deneyim sunan Ghostrunner ücretsiz olarak sunuluyor. Ghostrunner, oyuncuları nefes kesici bir cyberpunk dünyasına...

İnceleme

Yıllardır çok sayıda oyuncu monitörü inceledik. Bunlar arasında uygun fiyatlı ürünler de bulunuyorken çok daha pahalı ürünler de bulunuyordu. Bugün inceleyeceğimiz Gamepower Rapid 27...

Telefon Haberleri

Oppo, yeni fiyat performans odaklı telefonu Oppo A3 Pro  modeli ile akıllı telefon pazarında yeni bir sayfa açıyor. İşte telefonun teknik özellikleri. Oppo A3...

Teknoloji Haberleri

Nvidia, GeForce RTX 4090 ekran kartını piyasaya sürdükten kısa bir süre sonra bazı kullanıcılar bu ekran kartlarının 12VHPWR adı verilen yeni güç konnektörlerinin eridiğini,...