Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Öne Çıkanlar

Bazı Google Servislerine Erişim Sorunu Yaşanıyor!

Google’ın servisleri çoğu insanın hayatına girmiş durumda. Bunların en büyük örnekleri Youtube ve Gmail aslında. Fakat 14.12.2020 saat 14:50’den beri bu servislere bütün dünya genelinde erişim sıkıntısı yaşanıyor!

Youtube ve Gmail’e Erişilemiyor!

Bu erişim sorunu Google’ın sunduğu en popüler servisleri etkiliyor! Şu an için kullanıcıların Youtube’daki video içeriklere ve Gmail hesabına erişemediği biliniyor. Yaklaşık 20 dakika oldu ve bu sorunun hâlâ çözülemediğini görüyoruz. Youtube tarafında aslında bu tarz erişim sorunları bazen yaşanıyordu, fakat bu kadar uzun süren bir sorunla uzunca bir süredir karşılaşmamıştık!

Kullanıcılar Gmail hesabına girmeye kalktığı zaman ise bunun gibi bir uyarıyla karşılaşıyor. Açıkçası Google’ın bu denli büyük hizmetlerine erişimin kesilmesi büyük ses getiriyor. Çünkü bu servisleri dünyada milyarlarca insanın kullandığı biliniyor.

Zaten tahmin edebileceğiniz gibi bu durum sosyal medyada çoktan gündem haline geldi bile! Şu an Twitter’da #YoutubeDOWN etiketi gündeme girdi bile. Sorun hakkında Google’ın resmi hesaplarından henüz bir açıklama yapılmadı, gelişme olduğu taktirde haberimizi güncelliyor olacağız!

15:25 GÜNCELLEME

Youtube’un Twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Sorunun farkında olduklarını ve gerekli bilgilendirmenin yapılacağı belirtiliyor. Google’ın resmi hesaplarında ise henüz bir hareketlilik yok!

15:45 GÜNCELLEME: Şu an için sorunlar genel anlamda çözülmüş gibi görünüyor, fakat bazen erişim sorunlarının devam ettiği görülmekte.

1998 Ankara doğumluyum, uzun yıllardır Donanım Arşivi'nde web sitesi yöneticiliği yapıyorum. Sizlere ürün incelemeleriyle ve teknoloji haberleriyle güncel, doğru içerikler sunmayı hedefliyorum. Aynı zamanda Donanım Arşivi Forum'da da yöneticilik yapmaktayım.

3 Yorumlar

3 yorum var

  1. Ozan

    Ara 14, 2020 at 15:26

    Dc dede erişim sorunu var

  2. Erotiki Yazılım

    Ara 14, 2020 at 18:31

    Gtav de de sorun var Gmail düzeldi ama

  3. Teoman

    Ara 14, 2020 at 21:40

    Cyber Army

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

Grand Theft Auto serisinin en yeni oyunu olan GTA 6 için beklenen çıkış tarihi hala 2025 Sonbaharı olarak planlanıyor. Take-Two Interactive, 2024 yıllık raporunda...

Sinema Haberleri

1949 yılında ilk olarak verilen Emmy Ödülleri, bu yıl 76.defa sahiplerini budu. Geçtiğimiz saatlerde yani 15 Eylül tarihinde, Los Angeles’taki Peacock Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle...

Oyun Haberleri

Oyun dünyasının devlerinden Electronic Arts, en popüler serilerinden biri olan The Sims hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Maalesef seriyi takip eden milyonlarca oyuncunun beklediği gibi...