Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Öne Çıkanlar

Samsung Galaxy A12 ve Galaxy A02s Tanıtıldı!

Koreli teknoloji devi Samsung, giriş seviyede uygun fiyatlarıyla dikkat çeken iki yeni akıllı telefon modeli duyurdu. Samsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s, uzun pil ömrü ve kamera yetenekleri ile öne çıkıyor.

Samsung, Yeni ve İddialı İki Akıllı Telefon Duyurdu!

Samsung Galaxy A12, serinin giriş versiyonunu bir üst noktaya taşımayı hedefliyor. Tasarımı Galaxy A42 modeline benzeyen telefon, arka yüzünde çift dokulu tasarım ve kare kamera kurulumu izliyor. Bunun dışında parmak izi sensörü de arka bölümden güç butonuna alınmış.

6.5 inçlik HD+ TFT LCD ekrana sahip olan Samsung Galaxy A12, gücünü 8 çekirdekli MediaTek Helio P35 işlemciden alıyor. 3/4/6 GB RAM ve 32/64/128 GB depolama şeklinde üç farklı seçenek sunan telefonda microSD kart desteği de unutulmamış. Arka kamerada ise 48+5+2+2 MP çözünürlüklü pakette ultra geniş, derinlik ve makro yardımcı sensörleri yer alıyor. Ayrıca Infinity-V damla çentikli ekrana da 8 MP ön kamera konumlandırılmış.

Gücünü 5.000 mAh kapasiteli bataryadan alan Galaxy A12’de 15W hızlı şarj desteği bulunuyor. Kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkan telefon 180 Euro’dan başlayan fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Samsung Galaxy A02s ise geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy A01 modelinin yerine geçiyor. Markanın en uygun fiyatlı telefonlarından biri olan Galaxy A02s, 6.5 inç boyutundaki HD+ TFT LCD ekranı koruyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 450 işlemciden alan telefonda 3 GB RAM ve 32 GB depolama şeklinde tek bir seçenek bulunuyor. Depolama alanı microSD kart ile desteklenirken, parmak izi sensörü ise cihazda yer almıyor.

13+2+2 megapiksellik üçlü arka kameraya ev sahipliği yapan Samsung Galaxy A02s, ekran çentiğine ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera sığdırıyor. 5.000 mAh batarya, 15W hızlı şarj desteği ve Android 10 işletim sistemini yine bu telefonda da görüyoruz. Son olarak Galaxy A02s’in 150 Euro gibi uygun bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.

1996 İstanbul doğumlu olan Batuhan Karalar, teknoloji ve otomobil odaklı pek çok web sitesinde uzun yıllar editörlük yapmıştır. Karalar, son olarak Donanım Arşivi internet sitesinde güncel ve ilgi çekici teknoloji haberlerini okurlar ile paylaşmaktadır. Anadolu Üniversitesi İİBF mezunu olan Karalar, teknoloji editörlüğünün yanı sıra girişimcilik alanında da çeşitli çalışmalar yapmaktadır. Editörümüzü aşağıdaki sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, son dönemlerde oldukça kötü zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk defa abone kaybetmeye başlayan platform,...

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in bu haftaki ücretsiz oyunları INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition, oyunculara zengin ve çeşitli deneyimler sunuyor. Her iki oyun da kendi benzersiz atmosferleri,...

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip. Platform orijinal yapımlarının yanı sıra birçok farklı içeriğinde...

Oyun Haberleri

Fallout 76‘nın beklenmedik başarısı, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı ve bir dönüm noktası olarak kabul edildi. Oyun, tek bir günde 1 milyon oyuncuya ulaşarak...