Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

HABER

Just Cause 4 Nasıl Ücretsiz Alınır

Just Cause 4 Nasıl Ücretsiz Alınır

Bildiğiniz üzere Epic Store, piyasaya çıktığından beri her hafta kaliteli oyunlardan birkaçını ücretsiz olarak sunacağını duyurmuştu. En son Close to the Sun oyununu ücretsiz yapan Epic Games, Nisan 16 tarihinden itibaren 1 hafta süresinde Just Cause 4 gibi büyük bir oyunu ücretsiz olarak vereceğini kendi platformu üzerinden duyurdu.

Beklenen gün geldi ve çattı. Henüz ülkemizdeki saat dilimi farkından dolayı ücretsiz olmamış olsa da gün içinde ücretsiz olacak, Playstation 4, Xbox One ve PC platformlarına Avalanche Studios Group video oyun geliştiricisi şirket tarafından geliştirilmiş Just Cause 4 oyununu nasıl ücretsiz bir şekilde kütüphanenize nereden ve nasıl kütüphanenize ekleyebileceğinizi anlatacağız.

3 Aralık 2018 tarihinde, Avalanche Studios Group tarafından, Francesco Antolini direktörlüğünde piyasaya sunulan ve Steam’de 281 Türk Lirasına satılan Reloaded versiyona ücretsiz erişebilmeniz için ilk olarak Epic Store hesabınızın olması gerekiyor. Eğer Fortnite oynadıysanız, Fortnite hesabınız ile Epic Store’a giriş yapabilirsiniz.

Oyunu kütüphanenize eklemeniz için buraya tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra ”Satın Al” butonuna basarak oyunu 0 Türk Lirası karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu süreçte kredi kartı bilgisi istememesi ise ücretsiz olmasının yanı sıra bir diğer avantaj.

Oyunu Epic Store kütüphanenize ekledikten sonra indirmeniz için bir tarih limiti bulunmamakta. Oyun sonsuza dek Epic kütüphanenizde bulunacak ve istediğiniz zaman indirebileceksiniz. Ancak oyunu indirmek istiyorsanız, bilgisayarınıza Epic Launcher uygulamasını indirmeniz gerekmekte.

Epic Launcher’ı indirmek için Epic Store’a gidip sağ üste mavi olarak bulunun ”Epic Games’i İndir” butonuna tıklamanız yeterli. Ardından programın kurulum dosyası bilgisayarınıza inecek ve rahatlıkla platformu bilgisayarınıza kurabileceksiniz.

Platformu bilgisayarınıza kurduktan sonra, giriş yapıp sol kısımda bulunan kütüphane kısmından oyununuzun görseline tıklayarak istediğiniz depolama alanınıza oyunu kurabilirsiniz. Keyifli oyunlar!

Yazar

Donanım Arşivi Ekibinden; DADG ve Twitch moderatörü, video çevirmeni ve site yazarı

4 Yorumlar

4 yorum var

  1. Memo

    Nis 16, 2020 at 19:47

    Abi bu ps4 için geçerlimi

  2. kemal

    Nis 16, 2020 at 21:07

    ps4 de neden ücretsiz değil?

  3. Görkem

    Nis 16, 2020 at 21:47

    Oynicak pc yok abi o yuzden umrumda değil

  4. QUARANTİNASS

    Nis 17, 2020 at 14:32

    Ddr3 2gb ram
    32mb vram
    Win 10
    Kaldırır mı abi 😀

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, son dönemlerde oldukça kötü zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk defa abone kaybetmeye başlayan platform,...

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in bu haftaki ücretsiz oyunları INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition, oyunculara zengin ve çeşitli deneyimler sunuyor. Her iki oyun da kendi benzersiz atmosferleri,...

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip. Platform orijinal yapımlarının yanı sıra birçok farklı içeriğinde...

Oyun Haberleri

Fallout 76‘nın beklenmedik başarısı, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı ve bir dönüm noktası olarak kabul edildi. Oyun, tek bir günde 1 milyon oyuncuya ulaşarak...