Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Dünya Haberleri

Aston Martin, Arabalarınızı Koyabilmeniz İçin Özel Evler Tasarlayacak!

Evet, zenginin malı yazarın elini yorarmış deyip yazımıza başlıyoruz. Aston Martin’in duyurduğu yeni proje; yüksek paralar harcamayı dert etmeyen, onları elinin kiri olarak gören kişiler için.

PROJE NASIL OLACAK?

Aston Martin tutkusu kişiler, arabalarını sergilemek için görkemli bir galeri satın almayı düşünürlerse Aston Martin’in onlar için özel üreteceği araba evlerinden birini satın alabilecekler. Bu evler genellikle birkaç katlı olacak ve ziyaretçilerin hayrete düşmeleri için arabalar çeşitli konseptler içerisinde sunulacak. Bunlardan birisi de manşette görebilidiğiniz üzere akvaryumun içine bırakılmış bir Aston Martin.

Aston Martin tarafından gelen duyuruya göre, Monterey Car Week‘in bu perşembe açılacağını ve yeni projeleri için Aston Martin Automotive Galleries and Lairs Division (Aston Martin Otomotiv Galerileri ve Barınma Bölümü) adıyla katılacaklarını duyurdu. Ayrıca marka, evlerin tasarımının modernden vahşi hayata doğru gideceğini vurguladı.

Hizmet, Aston Martin’in Q servisi (araç satın alanların siparişleri üzerine araçları kişiselleştiren servis) tarafından verilecek ve bu lüks araba evlerini almak isteyenler Q servisi ile birlikte mimariyi, evin konumunu vb. gibi detayları kararlaştıracaklar.

Tabii ki böyle bir şey çılgınlık olsa da insanoğlu gösterişi sever ve eminiz ki Aston Martin’in kapısı bu proje için çok çalınacaktır.

Eğer böyle bir zenginliğe sahip olsaydınız, siz de Aston Martin evlerinden bir tane satın alır mıydınız?

Yazar

Çocukluğundan beri yazarlığa ilgisi olan Tunay Kır, şu anda aktif eğitim hayatına Boğaziçi Üniversitesinde devam ediyor. Politika, tarih ve oyun aşığı. Çocukların daha iyi bir dünyada yaşaması için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Gray Zone Warfare‘in beklenmedik bir şekilde yarın erken erişimle çıkacağı duyuruldu. MADFINGER Games‘in bu ani duyurusu, oyuncular arasında büyük bir merak uyandırdı ve oyunun...

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

Mayıs 2024, video oyun dünyasında beklenen bazı önemli oyunların piyasaya sürüleceği bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, uzun zamandır beklenen Senua’s Saga: Hellblade 2‘nin...

Telefon Haberleri

OnePlus, fiyat-performans odaklı Nord serisi ile pazarda dikkat çekmeye devam ediyor. Güvenilir kaynaklar ve teknoloji analistleri, OnePlus’ın yeni Nord modelleri hakkında bilgiler vermeye başladı....