Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Haber

Steam’de 15.000 Oyun Rozetine Erişildi!

Steam’de 15.000 Oyun Rozetine Erişildi!

Steam’de oyunları oynamak için almayı bırakıp, bağımlılaşıp, kafayı Steam rozetlerine ve level yükseltmeye bozmuş yüzlerce insan var. Bunlardan, en yüksek level‘a sahip olan St4ck hakkında bir yazı yazmıştık. Dilerseniz St4ck hakkınca yazdığımız yazıya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kongzoola adlı bu Steam kullanıcısı, 15.000 oyun rozetine ilk erişen Steam kullanıcısı. Şu anda dünyada 15.000 oyun rozeti olan 2 insandan biri.

Listeye göre 15.002 oyuna, 7extonly adlı kullanıcı, Kongzoola’dan daha önce erişmiş. Ama site, son oyun alınma tarihini gösterdiği için ve 7extonly adlı kullanıcının hesabı private (Hesabını gizlemiş.) olduğu için ilk 15.000 oyun rozetine erişen kullanıcıyı Kongzoola sayıyoruz.

Amerikan vatandaşı olduğu için kuru dolar olarak hesaplayınca 15.032 oyununun toplam değeri $150.905. Yani ₺532.437 ediyor.

Envanteri gizli olduğu için, CS:GO envanterinin olup olmadığını, varsa toplam değerinin ne kadar olduğuna erişemiyoruz. Ayrıca en çok oynadığı oyunları görmek için ”Oyunlar” kısmına tıklayınca, ne kadar uzun beklerseniz bekleyin 15.000 oyun sahibi olan bu kullanıcının oyunlar sekmesine bir türlü erişemiyorsunuz. Dilerseniz buraya tıklayarak tüm oyunlar kısmına erişmeye çalışabilir, erişip erişemediğinizi aşağıdan yorum olarak bize bildirebilirsiniz.

Steamdb.info sitesinden aldığımız bilgiye göre en çok oynadığı ilk 10 oyun yukarıdaki gibidir. Değinmek istediğim bir konu ise yazının başında da belirttiğim gibi bu işin tamamen bir bağımlılıktan kaynaklanması. Öyle ki kimsenin 15.000 oyunu oynaması gibi bir durum söz konusu değil. Bir üstteki resimde de görüldüğü gibi hesabındaki 17.384 oyundan (Ücretsiz olarak alınmış oyunları da kapsıyor.) 16.796 oyunu hiç oynamamış. Oynamayı düşünmediğiniz oyunu ne kadar ucuzlarsa ucuzlasın almamanın gerektiğinin bir kanıtı olmuş.

Dilerseniz Kongzoola adlı bu Steam kullanıcısının Steam profiline buraya tıklayarak erişebilir ve buraya tıklayarak ise oyunlarının toplam değerine ve diğer bilgilerine anlık olarak erişebilirsiniz.

 

 

 

Yazar

Donanım Arşivi Ekibinden; DADG ve Twitch moderatörü, video çevirmeni ve site yazarı

1 Yorum

1 yorum

  1. Çağrı Sütçü

    Ağu 14, 2017 at 11:24

    Adamın oyunlarına bakmaya girdim yazı çöktü :/

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in bu haftaki ücretsiz oyunları INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition, oyunculara zengin ve çeşitli deneyimler sunuyor. Her iki oyun da kendi benzersiz atmosferleri,...

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip. Platform orijinal yapımlarının yanı sıra birçok farklı içeriğinde...

Oyun Haberleri

Fallout 76‘nın beklenmedik başarısı, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı ve bir dönüm noktası olarak kabul edildi. Oyun, tek bir günde 1 milyon oyuncuya ulaşarak...

Oyun Haberleri

PUBG: Battlegrounds topluluğu için büyük bir heyecan kaynağı olan bir duyuru geldi: Klasik Erangel haritası, Mayıs 2024’te sınırlı bir süre için geri dönüyor! Geliştiriciler,...