Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Sniper Elite: Resistance Çıkış Tarihi Duyuruldu

Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve Sniper Elite serisinin bağımsız bir hikaye içeren yeni oyunu olan Sniper Elite: Resistance, merakla beklenen çıkış tarihine kavuştu. 30 Ocak 2025’te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek.

Ayrıca Sniper Elite: Resistance, Game Pass abonelik sistemi üzerinden de erişilebilir olacak. Oyuncular, İkinci Dünya Savaşı’nın acımasız atmosferinde yeni bir kahramanın gözünden yaşanacak olaylarla tanışmaya hazırlanıyor.

Sniper Elite: Resistance’ın Hikayesi

Sniper Elite: Resistance

Sniper Elite: Resistance, Sniper Elite 5 ile paralel ilerleyen yeni ve sürükleyici bir bağımsız hikaye sunuyor. Oyuncular, bu kez İkinci Dünya Savaşı’nın işgal altındaki Fransa’sında tehlikeli bir göreve atılan SOE ajanı Harry Hawker‘ın macerasına tanık olacaklar. Oyun, Nazilerin, savaşın gidişatını değiştirme potansiyeline sahip ölümcül bir “Wunderwaffe” yani “harika silah” geliştirdiği gerçeğini keşfeden Hawker’ın, bu büyük tehdidi ortadan kaldırmak için çıktığı tehlikeli yolculuğu anlatıyor. Oyuncular, cephe hatlarının ötesinde, Nazilere karşı verilen gizli bir savaşa katılarak, bu yeni kahramanın mücadelesine ortak olacaklar.

Harry Hawker’ın görevi, Nazi kuvvetlerinin geliştirdiği bu süper silahı durdurmak ve savaşın seyrini değiştirme riskini ortadan kaldırmaktır. Sniper Elite serisinin hayranları için tanıdık olan gizlilik, keskin nişancılık ve aksiyon dolu oynanış mekanikleri Sniper Elite: Resistance’ta yeni bir soluk kazanıyor. Oyuncular, İkinci Dünya Savaşı döneminin orijinal silahlarıyla dolu geniş cephaneliğine erişim sağlayabilecekler.

Oyunun bir diğer dikkat çekici özelliği ise geri dönen X-ray öldürme kamerası. Bu kamera, her atışın yıkıcı gücünü ve hedef üzerinde bıraktığı etkiyi gerçekçi bir şekilde gösteriyor. Ayrıca, hayranların favorisi olan İstila modu da geri dönüyor. Bu mod, kedi-fare tarzında bir çok oyunculu deneyim sunarak oyunculara heyecan dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Sniper Elite: Resistance, 30 Ocak 2025’te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Oyun Haberleri

Silent Hill 2 Remake’in başarısının ardından, Bloober Team korku severleri heyecanlandıracak yepyeni bir projeyle geri dönüyor! Stüdyo, Xbox Partner Showcase etkinliğinde Cronos: The New...

Oyun Haberleri

Alan Wake 2, bu yılın başlarında çıkardığı ilk DLC genişlemesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. O genişleme, Control evreninden Rose, Sheriff Breaker ve Jessie Faden gibi...

Oyun Haberleri

Subnautica ve Subnautica: Below Zero’nun büyük beğeni toplayan derin deniz maceralarının ardından, Unknown Worlds, serinin en yeni oyunu Subnautica 2’yi Xbox Partner Preview etkinliğinde...