Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Spider Man 4 Tom Holland
Spider Man 4 Tom Holland

Sinema Haberleri

Tom Holland, Spider Man 4 Filmini Resmen Duyurdu!!

Marvel Comics‘in belki de en çok bilinen ve herkes tarafından sevilen süper kahramanlarından birisi şüphesiz ki Spider-Man‘dir. Neredeyse hepimizin çocukluğunu süsleyen süper kahramanımız Marvel, Disney ve Sony Pictures sayesinde sürekli yeni ve kaliteli yapımlarla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 

2021 yılında vizyona giren Spider-Man: No Way Home filminin ardından Marvel Sinematik Evreni’nde geçen yeni bir Spider-Man filmi görmedik. Ancak, geçtiğimiz aylarda Marvel Studios, Marvel Sinematik Evreni’nde geçecek olan ve başrolünde Tom Holland’ın yer aldığı Spider Man 4 filminin hikayesinin hazır olduğu oldukça uzun zaman önce açıklanmış olsa da, yapımın prodüksiyon aşamasında yıllardır herhangi bir ilerleme kaydedilemedi.

Zaman zaman Marvel Studios ve Sony Pictures, yapım hakkında hayranlara bir takım detaylar paylaşıyor olsalar da; geçtiğimiz günlerde film serisinin başrolü Tom Holland, yılan hikayesine dönen yapımı resmen duyurarak çekimlere başlanmasını planladıkları tarihi açıkladı.

Spider Man 4’ün Çekimlerine Gelecek Yıl Yaz Aylarında Başlanacak

Spider Man 4 Tom Holland

Geçtiğimiz günlerde gelecek planlarından yakında izleyiciyle buluşacak projelerinden ve yılan hikayesine dönen Spider Man 4 filminden bahseden Tom Holland, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon programında; Marvel Studios ve Sony Pictures ortaklığında geliştirdilen yeni Spider Man filminin senaryosunun eline ulaştığını belirterek filmi resmen duyurdu.

Filmin başrolünü üstlenen Tom Holland, yeni filmin senaryosu ve hikayesi hakkında herhangi bir detay paylaşmamış olsa da; yapımın çekimlerine 2025 yılının yaz aylarında başlamayı planladıklarını açıkladı. Umarız ki herhangi bir aksilik olmadan prodüksiyon süreci başlar ve en kısa sürede yapımı izleyebiliriz.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Oyun Haberleri

Silent Hill 2 Remake’in başarısının ardından, Bloober Team korku severleri heyecanlandıracak yepyeni bir projeyle geri dönüyor! Stüdyo, Xbox Partner Showcase etkinliğinde Cronos: The New...

Oyun Haberleri

Alan Wake 2, bu yılın başlarında çıkardığı ilk DLC genişlemesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. O genişleme, Control evreninden Rose, Sheriff Breaker ve Jessie Faden gibi...

Oyun Haberleri

Subnautica ve Subnautica: Below Zero’nun büyük beğeni toplayan derin deniz maceralarının ardından, Unknown Worlds, serinin en yeni oyunu Subnautica 2’yi Xbox Partner Preview etkinliğinde...