Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

John Wick
John Wick

Sinema Haberleri

John Wick Anime Filmi, Filmlerin Öncesinde Yaşanan Olaylara Odaklanacak

Keanu Reeves‘in harikalar yaratan John Wick serisinin yeni filmi John Wick: Chapter 4 geçtiğimiz yıl muazzam bir gişe performansıyla sinemada izleyiciyle buluştu. Hayranlar ve eleştirmenlerden tam not alan yapımın ardından gözler John Wick evreninde geçecek olan spin-off yapımlara çevrilmiş durumda.

Lionsgate Studios, gişede harikalar yaratan ve kült olma yolunda hızla ilerleyen John Wick serisini spin-off yapımlar ile genişletmek için kolları sıvamış durumda. Duyurusu yapılan ve prodüksiyonu hız kesmeden devam eden yapımların yanı sıra, kapalı kapılar ardında üzerinde uzun zamandır çalışılan yapımlarında duyuruları gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde serinin ortak yönetmeni Chad Stahelski, uzun süredir hayranlar tarafından merakla beklenen ve daha önce üzerinde çalışıldığı açıklanan anime filmi hakkında yeni detaylar paylaştı.

John Wick Filmi Serisiyle Geçmişe Yolculuk Yapacağız

John Wick

John Wick serisinin ortak yönetmeni Chad Stahelski, geçtiğimiz günlerde The Hollywood Reporter’a verdiği bir demeç sırasında Lionsgate Studios‘un resmen onay verdiği uzun zamandır üzerinde çalıştıkları anime filmi hakkında yeni detaylar paylaştı. Yapım, live-action spin-off dizilerden oldukça farklı bir yapıda olacak ve izleyenleri geçmişin gizemleri ile sırları arasında bir yolculuğa çıkaracak.

Şu anda John Wick hakkında uzun metrajlı bir anime filminin geliştirme aşamasındayız. Filmlerin öncesini konu alıyor ki bu harika bir şey. Farklı bir mecrada olması çok eğlenceli.

Lionsgate Studios‘un resmen onay verdiği yeni yapımdan ise, daha fazla detay paylaşılmadı.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Oyun Haberleri

Silent Hill 2 Remake’in başarısının ardından, Bloober Team korku severleri heyecanlandıracak yepyeni bir projeyle geri dönüyor! Stüdyo, Xbox Partner Showcase etkinliğinde Cronos: The New...

Oyun Haberleri

Alan Wake 2, bu yılın başlarında çıkardığı ilk DLC genişlemesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. O genişleme, Control evreninden Rose, Sheriff Breaker ve Jessie Faden gibi...

Oyun Haberleri

Subnautica ve Subnautica: Below Zero’nun büyük beğeni toplayan derin deniz maceralarının ardından, Unknown Worlds, serinin en yeni oyunu Subnautica 2’yi Xbox Partner Preview etkinliğinde...