Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

ARC Raiders’ın İlk Teknoloji Testi Bugün Başlıyor: Sistem Gereksinimleri de Açıklandı!

Embark Studios’un merakla beklenen yeni oyunu ARC Raiders, oyunculara kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalma ve kaynak toplama mücadelesi sunan benzersiz bir PvPvE deneyimi vaat ediyor. The Finals ile dikkatleri üzerine çeken geliştirici ekip, bu kez hem devasa ARC makinelerine karşı mücadele etmeyi hem de diğer oyuncularla kaynak rekabetine girmeyi bir araya getiren heyecan verici bir dünyaya adım atmamıza olanak tanıyacak.

2025 yılında piyasaya çıkması beklenen oyun, şu an geliştirilmeye devam ediyor ve bugün başlayan ilk büyük teknoloji testi, ARC Raiders’ın geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynayacak.

Embark Studios’un Beklenen Oyunu ARC Raiders, Test Aşamasında

ARC Raiders

Bugün itibarıyla başlayan ve 27 Ekim’e kadar sürecek olan bu dört günlük teknoloji testi, ARC Raiders için büyük bir adım niteliğinde. Bu süreç, geliştirici ekibin oyunun son haline kadar olan gelişimini şekillendirecek kritik bir deney olacak.

Teknoloji testine katılmak isteyen oyuncuların Steam Playtest’e kaydolmaları ve mail üzerinden davet aldıklarından emin olmaları gerekiyor. Katılma yaş sınırı 16 olarak belirlenmiş durumda ve katılımcı sayısı sınırlı. Davetler test boyunca kademeli olarak dağıtılacak, yani ilk gün davet alamasanız bile, sonraki günlerde bu şansı yakalayabilirsiniz. Ek olarak, dört test turunu başarıyla tamamlayan oyuncular, iki arkadaşlarını davet etme hakkına sahip olacaklar.

Embark Studios, teknoloji testi için ARC Raiders’ın sistem gereksinimlerini de açıkladı. Bu test sırasında, oyuncuların oyunun performansı hakkında geri bildirimde bulunmaları ve minimum gereksinimlerle oyunun nasıl çalıştığını gözlemlemeleri bekleniyor.

Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen R5 1600 işlemci
  • RAM: 12 GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 580

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-9600K veya AMD Ryzen 5 3600 işlemci
  • RAM: 16 GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2070 veya AMD Radeon RX 5700 XT

ARC Raiders, oyuncuları post-apokaliptik bir dünyaya adım atmaya davet ediyor. İnsanlık, yaşanabilir alanların yok olduğu ve makinelerin kontrolü ele geçirdiği bu karanlık gelecekte, yeraltı kolonisinde hayatta kalmaya çalışıyor. Speranza adı verilen bu yeraltı kolonisi, hayatta kalmaya çalışan insanların son umudu. Ancak, bu koloni yalnızca sınırlı kaynaklara sahip ve hayatta kalmak için sürekli olarak yüzeye çıkmak ve tehlikeli ARC makineleri tarafından korunan kaynakları toplamak gerekiyor.

Yüzeye yapılan bu görevler ise büyük riskler taşıyor. Sadece ölümcül ARC makineleri değil, diğer Raider’lar da aynı kaynaklar için rekabet ediyor. Oyuncular, yalnızca makinelerle savaşmakla kalmayacak, aynı zamanda diğer Raider’lar ile kıyasıya bir mücadeleye girerek bu hayati kaynakları elde etmeye çalışacaklar.

ARC Raiders ilk olarak ücretsiz oynanabilen bir oyun olarak duyurulmuştu. Ancak, oyunun gelişimi sırasında Embark Studios, deneyimledikleri ve yaratmak istedikleri içerik için ücretli bir modelin daha uygun olacağına karar verdi.

ARC Raiders, 2025 yılında PlayStation 5 , Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Oyun Haberleri

Silent Hill 2 Remake’in başarısının ardından, Bloober Team korku severleri heyecanlandıracak yepyeni bir projeyle geri dönüyor! Stüdyo, Xbox Partner Showcase etkinliğinde Cronos: The New...

Oyun Haberleri

Alan Wake 2, bu yılın başlarında çıkardığı ilk DLC genişlemesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. O genişleme, Control evreninden Rose, Sheriff Breaker ve Jessie Faden gibi...

Oyun Haberleri

Subnautica ve Subnautica: Below Zero’nun büyük beğeni toplayan derin deniz maceralarının ardından, Unknown Worlds, serinin en yeni oyunu Subnautica 2’yi Xbox Partner Preview etkinliğinde...