Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Monster Hunter Wilds, Kasım Ayında Açık Betaya Giriyor: PS Plus Abonelerine Erken Erişim

Capcom’un merakla beklenen yeni oyunu Monster Hunter Wilds, Kasım ayında geniş çaplı bir açık beta sürecine giriyor. Özellikle PlayStation Plus üyeleri, oyunu herkesten önce deneyimleme fırsatı bulacak. Capcom’un duyurusuna göre, 28-30 Ekim tarihleri arasında sadece PlayStation 5 platformuna özel olarak başlayacak beta, PlayStation Plus abonelerine erken erişim sağlayacak.

Ancak bu süre sona erdiğinde, 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında açık beta, çapraz platform desteğiyle tüm oyunculara açılacak. PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC oyuncuları, Steam üzerinden bu heyecan verici dünyaya birlikte adım atabilecek.

Monster Hunter Wilds Açık Beta Süreci Duyuruldu

Monster Hunter Wilds

Monster Hunter Wilds, doğanın çılgınca değişen ortamları ve bu zorlu koşullarda hayatta kalmaya çalışan insanların ve canavarların uyum çabasını konu alıyor. Yasak Diyarlar olarak bilinen bu tehlikeli bölgede oyuncular, canavar avlayarak topladıkları malzemelerle yeni ve güçlü silahlar üretecek. Bu zorlu yolculukta, güçlü canavarların izini sürerek onları alt etmek ana hedef olacak.

Hikaye, Nata adlı bir çocuğun Yasak Diyarların sınırında kurtarılmasıyla başlıyor. Lonca, çocuğun köyüne saldıran gizemli bir canavarı araştırmak üzere Yasak Diyarlara bir keşif ekibi gönderiyor. Bu ekibin görevi, “Ak Hortlak” adı verilen bu tehlikeli yaratığı incelemek ve ona karşı koymaktır.

Monster Hunter Wilds’ta doğa her an değişiyor. Hava koşulları, oyun dünyasını sürekli etkileyen dinamiklere sahip. Nadas ve Zemheri dönemlerinde canavarlar daha tehlikeli hale gelirken, Bolluk dönemlerinde doğa ve yaban hayatı daha cömert ve bereketli bir hal alıyor. Canavarlar da bu zorlu doğa koşullarına adapte olmuş durumda. Zemheri döneminde, ekosistemin en güçlü canavarları bile oyuncularla karşı karşıya gelebilir.

Ancak bu tehlikeli macera boyunca yalnız olmayacaksınız. Avcılar, yanlarında keşif grubunun üyeleri ve av arkadaşları gibi yardımcı karakterlerle birlikte hareket edecek. Bu karakterler, oyunculara hem hikaye boyunca rehberlik edecek hem de çeşitli görevlerde destek olacaklar.

Monster Hunter Wilds’ın tam sürümünün 28 Şubat 2025’te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkması planlanıyor.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunseverleri her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken ücretsiz oyunları ise Invincible Presents: Atom Eve ve...

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Teknoloji Haberleri

Yandex, bilgi teknolojisi ürünlerini yerelleştirmek ve Türkiye’deki erişimini genişletmek için 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor. Kısa bir süre önce Yandex Search Türkiye CEO’su...

Oyun Haberleri

Xbox oyuncuları için dolu dolu bir hafta sonu daha başlıyor! Microsoft, her hafta düzenlediği Ücretsiz Oyun Günleri etkinliği kapsamında bu hafta üç keyif verici...