Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

God of War
God of War

Sinema Haberleri

God of War Dizisi, Battlestar Galactica’nın Yaratıcısına Emanet Edildi

Son yıllarda oyun sektörü inanılmaz bir büyüme içerisinde. Sinemada izlediğimiz filmlerin oyun uyarlamalarını gördüğümüz yıllardan, video oyunlarının dizi yada film uyarlamalarını görmeye başladık. Oyun sektörüne farklı bir soluk kazandıran Sony, popüler video oyun markalarının dizi yada film uyarlamalarını üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Amazon Prime Video tarafından duyurulan God of War dizisi de bu yapımlardan yalnızca bir tanesi diyebiliriz.

Duyurusu yapıldıktan kısa bir süre sonra, çalışmalarına zaman kaybetmeden başlanan God of War dizi uyarlamasının; prodüksiyon süreci Sony Pictures Television ve PlayStation Productions’ın destekleri/katkılarıyla Amazon tarafından yürütülüyor.

Oldukça göz dolduran ve iddialı bir yapımcı/teknik kadroya sahip olan yapımın; geçtiğimiz günlerde, teknik ekibiyle yollarını ayırdığını ve yeni isimlerle anlaşarak sil baştan yeniden ele alınacağı açıklandı. Bu bağlamda da, dizinin yeniden kurulacak teknik kadrosunda yer alacak isimler belli olmaya başladı.

God of War Dizisinin Yeni Teknik Kadrosu Kuruluyor

God of War

Geçtiğimiz gün Deadline tarafından yapılan özel haber ile büyük yankı uyandıran dizi uyarlamasının yapımcı/teknik kadrosunda yer alacak olan yeni isimler ortaya çıkmaya başladı. Battlestar Galactica yeniden çevriminde etkileyici bir iş ortaya koyan Ronald D. Moore ile el sıkışılmış durumda. Her yeni yapımında üzerinde koyarak kariyerine devam eden; izleyenler ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan Ronald D. Moore, God of War dizi uyarlamasının başında yer alacak.

Amazon Prime Video’nun en öncelikli yapımı konumunda olan God of War dizi uyarlamasının nasıl şekilleneceği ise henüz net değil. Umarız ki yapım, hayranların beklediğinin fazlasını sunar.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunseverleri her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken ücretsiz oyunları ise Invincible Presents: Atom Eve ve...

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Teknoloji Haberleri

Yandex, bilgi teknolojisi ürünlerini yerelleştirmek ve Türkiye’deki erişimini genişletmek için 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor. Kısa bir süre önce Yandex Search Türkiye CEO’su...

Oyun Haberleri

Xbox oyuncuları için dolu dolu bir hafta sonu daha başlıyor! Microsoft, her hafta düzenlediği Ücretsiz Oyun Günleri etkinliği kapsamında bu hafta üç keyif verici...