Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Fallout
Fallout

Sinema Haberleri

Fallout Dizisi, 2.Sezon Çekimleri Kasım Ayında Başlıyor

Son yıllarda oyun sektörü inanılmaz bir büyüme içerisinde. Sinemada izlediğimiz filmlerin oyun uyarlamalarını gördüğümüz yıllardan, video oyunlarının dizi yada film uyarlamalarını görmeye başladık. Bethesda‘nın oldukça iyi işler başaran kıyamet sonrası video oyunu serisi Fallout, Amazon işbirliği sayesinde dizi olarak hayranların karşısına çıktı.

Prodüksiyonu Amazon tarafından yürütülen dizi, çıktığı andan itibaren büyük bir sükse yaratmayı başardı. Yılın en iddialı dizilerinden birisi olan yapım ayrıca, The Last of Us dizisinin akabinde en iyi oyun uyarlamalarından birisi olarak anılmaya başladı diyebiliriz. Dizi sayesinde yıllar sonra serinin tüm oyunları, anlık oyuncu rekoru kırmaya devam ederken Amazon; geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurusu yapılan ikinci sezonun prodüksiyon sürecine gelecek ay başlıyor.

Fallout Dizisi 2.Sezon Çekimleri Gelecek Ay Başlıyor

Fallout

Geçtiğimiz aylarda Amazon Prime Video üzerinden hayranların karşısına çıkan yapımın ilk sezonu, video oyunlarından taşıdığı izler ve seriyi iyi bir şekilde yansıtması sebebiyle; serisinin hayranları ve eleştirmenler tarafından tam not aldı. Hal böyle olunca da Bethesda ve Amazon; çok fazla zaman kaybetmeden dizinin yeni ve ikinci sezon prodüksiyon sürecine başlıyor.

Vault 31‘den gelen Vault 33‘teki Gözetmen Betty Pearson olarak dizide rol alan Leslie Uggams, geçtiğimiz saatlerde yaptığı söyleşi esnasında; Fallout dizisinin yeni sezon çekimlerine Kasım ayı içerisinde başlanacağını açıkladı.

Dizinin ikinci ve yeni sezonu hakkında ise henüz herhangi bir resmi detay paylaşılmadı. Eğer bu kadar büyük ses getiren diziyi henüz izlemediyseniz ilk sezonunu, Amazon Prime Video üzerinden izleyebilirsiniz.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunseverleri her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken ücretsiz oyunları ise Invincible Presents: Atom Eve ve...

Oyun Haberleri

Resident Evil serisi, yıllardır korku ve aksiyon türünde oyunseverlerin gönlünde taht kurmayı başaran bir efsane. Özellikle Resident Evil 7: Biohazard ile serinin aldığı yeni...

Oyun Haberleri

Rockstar Games, GTA Online’da bu yılın Cadılar Bayramı temalı etkinliği olarak “Ludendorff Mezarlığında Hayatta Kalma” modunu duyurduğundan bu yana, oyun topluluğu adeta bu nostaljik...

Sistem Gereksinimleri

Sizlerle uzunca bir süredir paylaştığımız oyun sistem gereksinimleri serimize A Quiet Place: The Road Ahead sistem gereksinimleriyle birlikte devam ediyoruz. Çoğu oyuncu istediği oyunu bilgisayarına...