Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

The Diplomat
The Diplomat

Sinema Haberleri

The Diplomat Dizisi, 3.Sezon Onayını Aldı

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, son dönemlerde oldukça kötü zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk defa abone kaybetmeye başlayan platform, yaşanan bu talihsiz olayların önüne geçmek amacıyla birçok radikal değişiklik yapmaya başladı.

Şirketin almaya başladığı radikal kararların en başında ise, daha az ancak daha kaliteli içerikleri izleyiciyle buluşturmak yer alıyor. Bu nedenle Netflix‘in son dönemde izleyiciyle buluşturacağı pek çok yeni yapımı bulunuyor. Bu bağlamda platform, geçtiğimiz yıllarda izleyiciyle buluşan The Diplomat dizisinin yeni ve ikinci sezonu henüz izleyici karşısına çıkmadan, hayranları oldukça mutlu edecek müjdeyi verdi.

The Diplomat Dizisinin 3.Sezonu Yolda

The Diplomat

Netflix’in son yıllarda ki en başarılı yapımları arasında yer alan dizi, yakaladığın bu başarıyı katlayarak devam ettirmesi beklenen ikinci sezonu henüz izleyicilerin karşısına çıkmadan resmen üçüncü sezon onayını aldı. Dizinin yapımcıları, resmi duyurusu yapılan üçüncü sezon için ön geliştirme sürecine ufaktan başlamış olsa da, ikinci sezonun performansı sonrası üçüncü sezon planları daha da net şekillenecek.

İzlenme sayılarıyla göz dolduran, teknik kadrosu ile oyuncu kadrosu yıldızlarla dolu olan The Diplomat dizisinin yeni sezonu için yapılan resmi açıklama şu şekilde; “Eleştirmenlerden tam not alan dizi geri dönüyor. Londra’daki bir bombalı saldırıyla hayatı altüst olan ABD’li diplomat Kate Wyler, şüpheleri İngiliz hükûmetinin en üst kademelerine uzanırken zorlu bir sınavla karşı karşıya kalır.

The Diplomat dizisinin yeni ve ikinci sezonu; 31 Ekim tarihinde Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Resmi duyurusu yapılan üçüncü sezonun ise ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz net değil.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

2015 yılında PlayStation 4 için piyasaya sürülen orijinal Until Dawn, etkileyici atmosferi ve sürükleyici hikayesiyle hayranlarını kendine bağlamıştı. Ancak, oyunun yakın zamanda PC ve...

Oyun Haberleri

Yayımcı Konami ve geliştirici Bloober Team, Silent Hill 2 remake’in merakla beklenen çıkış fragmanını oyunseverlerle paylaştı. Psikolojik korku türünün mihenk taşı olan Silent Hill...

Oyun Haberleri

Ubisoft’un uzun süredir beklenen ve korsan temasıyla öne çıkan oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag’in remake versiyonu, oyunseverler için düşündüğümüzden daha erken gelebilir. Son...

Sinema Haberleri

Disney‘in dijital içerik platformu Disney Plus, geçtiğimiz Haziran ayında ülkemizde resmi olarak yayın hayatına başladığından beri kullanıcı sayısını ve sahip olduğu içerikleri arttırmaya devam...