Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Karate Kid Legends
Karate Kid Legends

Sinema Haberleri

Yeni Karate Kid Filminin adı Karate Kid Legends Olarak Açıklandı

1980’lere damgasını vurmayı başaran The Karate Kid serisi, uzun bir süre sessizliğe gömülmüştü. Yıllar sonra Netflix, The Karate Kid filmlerinin devamı niteliğinde olan ve The Karate Kid film serisini devam ettiren ve orijinal yıldızları Daniel LaRusso rolüyle Ralph Macchio, Johnny Lawrence rolüyle William Zabka, John Kreese rolüyle Martin Kove, Terry Silver rolüyle Thomas Ian Griffith ve Chozen rolüyle Yuji Okumoto‘yu tekrardan izleyicilerle buluşturdu.

Netflix‘in Cobra Kai dizisi, oldukça büyük başarılara imza attı. İzlenme rekorları kıran platformun en iyi yapımları arasında girmeyi başaran yapım ayrıca, hayranlar ve eleştirmenlerde tam not aldı. Elde edilen bu başarının ardından ise Sony, efsane Karate Kid serisinin yeni bir yapımla geri döneceğini geçtiğimiz yıl resmen açıkladı.

Resmi duyurusu yapılan, sonrasında sadece reboot olmayacağı açıklanan daha sonrasında ise sessizliğe gömülen serinin ve markanın yeni filminden en sonunda yeni detaylar paylaşıldı. Sony Pictures uzun süren sessizliğini bozarak serinin yeni filmini resmi adını hayranlarla paylaştı.

Yeni Filmin Adı Karate Kid Legends Olacak

Karate Kid

Sony tarafından açıklanan bilgilere göre Karate Kid serisinin yeni filmi; eski ile yeniyi harmanlayarak izleyici karşısına çıkacak. Nasıl yani, dediğinizi duyar gibiyiz. Öncelikle serinin ilk filmi 1984 yılında izleyiciyle buluşmuş ve 1995 yılında izleyici karşısına çıkan dördüncü filminden ardından, 2010 yılında Sony Pictures seriyi yeniden başlatma kararı aldı.

Yeni gelecek olan Karate Kid Legends filmi, orijinal dört film ve 2010 yılında izleyiciyle buluşan filmi birleştirecek. Jackie Chan ve Ralph Macchio, filmin başrolleri olarak yer alacak.. Yapım herhangi bir yeniden başlatma olmayacak ve daha önce vizyona giren filmlerin devamı niteliğinde olacak. Film, Doğu Yakası’nda bir yerde geçecek ve dövüş sanatları sayesinde hayatına yön bulmaya başlayan Çinli bir gence odaklanacak.

Karate Kid Legends

Yeni “Karateci Çocuğun” kim olacağı ve filmin oyuncu kadrosu gibi detaylar ise hala daha resmiyete kavuşmadı. Son olarak Sony Pictures, Karate Kid Legends filmini bu yılın sonlarında izleyicilerle buluşturmayı hedefliyordu ancak yapım, 2025 yılına ertelenmiş durumda.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Stalker 2: Heart of Chornobyl’in yapım süreci, yıllardır sorunlarla boğuşuyor. İlk kez 2018 yılında basit bir logo ile duyurulan oyun, E3 2021’de Xbox sunumu...

Sistem Gereksinimleri

Strateji oyunları dünyasında köklü bir yere sahip olan ödüllü Civilization serisinin yeni oyunu Sid Meier’s Civilization 7 için geri sayım başladı. Firaxis Games tarafından...

Sinema Haberleri

Amazon Prime üyelerinin ekstra ücret ödemeden ulaşabildiği Amazon Prime Video Ekim 2024 takvimi resmi olarak açıkladı. Sunduğu birçok ekstra özellik ile beraber ülkemizde 39₺...

Teknoloji Haberleri

Radeon oyuncularının oyun deneyimini iyileştirecek çok majör güncellemeleri de içerisinde barındıran AMD Software: Adrenalin Edition 24.9.1’in çıkışını duyurmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duyuru, Radeon oyunlarını...