Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

The Night Agent
The Night Agent

Sinema Haberleri

The Night Agent 3.Sezon Onayını Aldı

Dünyanın en büyük dijital içerik platformlarından birisi olan Netflix, mevcut yapımlarını devam ettirmeye ve yeni yapımlar ile izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Zor günlerden geçen platform, birçok radikal değişiklik yapma kararı aldı. Radikal değişikliklerden en çok etkilenen ise platformun kütüphanesinde yer alan içerikler oldu. Netflix‘in birçok yeni yapımı bulunuyor. Bu yapımlardan bir tanesi de The Night Agent dizisi.

The Night Agent dizisi, geçtiğimiz yıl izleyiciyle buluştu. Dizi, yayınlandığı dönemde; eleştirmenler ve izleyicilerden tam not alarak, kısa süre içerisinde Netflix’in Top 10 listesinde zirveye yerleşmeyi başardı. Dizinin platform listelerine 1 numaradan giriş yapması oldukça etkileyici olsa da, dizi aslında bir Netflix orijinal dizisi için şimdiye kadarki en yüksek üçüncü çıkış olarak listede ki sırasını aldı.

Tüm bunların akabinde ise, hız kesmeden yeni ve ikinci sezon için prodüksiyon süreci başladı. Geçtiğimiz günlerde ikinci sezondan ilk görseller paylaşılan dizi, ayrıca yeni ve üçüncü sezonu için de onay aldı.

The Night Agent 2.Sezondan Paylaşılan İlk Görseller

Geçtiğimiz günlerde Netflix, resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı gönderi ile beraber; dizinin hayranlar tarafından beklenen yeni ve ikinci sezonundan ilk görselleri paylaştı. Paylaşılan görseller, hayranlara tam istediklerini veremiyor olsa da, reklam ve tanıtım çalışmaları başladığı için yakında yeni görüntüler paylaşışması olasılık.

https://x.com/netflixturkiye/status/1843697900053745841

Ayrıca platform, paylaştığı görsellerle aynı sırada; dizinin henüz ikinci sezonu hayranların karşısına çıkmadan, yeni ve devam sezonunu resmen duyurdu. Dizinin üçüncü sezon çekimleri, 2024 yılı sonunda İstanbul’da başlayacak ve ardından 2025’te New York’ta çekimler devam edecek.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Stalker 2: Heart of Chornobyl’in yapım süreci, yıllardır sorunlarla boğuşuyor. İlk kez 2018 yılında basit bir logo ile duyurulan oyun, E3 2021’de Xbox sunumu...

Sistem Gereksinimleri

Strateji oyunları dünyasında köklü bir yere sahip olan ödüllü Civilization serisinin yeni oyunu Sid Meier’s Civilization 7 için geri sayım başladı. Firaxis Games tarafından...

Sinema Haberleri

Amazon Prime üyelerinin ekstra ücret ödemeden ulaşabildiği Amazon Prime Video Ekim 2024 takvimi resmi olarak açıkladı. Sunduğu birçok ekstra özellik ile beraber ülkemizde 39₺...

Teknoloji Haberleri

Radeon oyuncularının oyun deneyimini iyileştirecek çok majör güncellemeleri de içerisinde barındıran AMD Software: Adrenalin Edition 24.9.1’in çıkışını duyurmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duyuru, Radeon oyunlarını...