Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Regular Show (Sürekli Dizi)
Regular Show (Sürekli Dizi)

Sinema Haberleri

Regular Show Yeni Bölümleriyle Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Son dönemde Cartoon Network‘ün izleyiciyle buluşturduğu yeni, kalitesiz yapımlar varolan izleyici kitlesinin ayrılmasına ve kanalın eski popülerliğini kaybederek kan kaybetmesin yol açtı. Hal böyle olunca da Cartoon Network ve Warner Bros. Discovery, çözümü hali hazırda daha çok bilinen markalarını yeniden izleyiciyle buluşturmakta buldu.

Cartoon Network‘ün ilk olarak 2010 yılında izleyici karşısına çıkardığı ve kanalın ülkemizde oldukça aktif olduğu ve oldukça yüksek izlenme sayılarına ulaştırdığı zamanlarda ülkemiz izleyicisiyle buluşturulan Regular Show (Sürekli Dizi), ekranlara veda ettiği günden bugüne kadar izleyici kitlesi ile hayranlarını kaybetmeyen nadir yapımlardan birisi.

Geçtiğimiz aylarda resmi olarak geri döneceği açıklanan yapımdan, ilk resmi bilgiler en sonunda gelmeye başladı.

Regular Show, Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor

Regular Show (Sürekli Dizi)

Cartoon Network‘ün kült haline gelen Regular Show (Sürekli Dizi) markası hala daha kanalın en popüler yapımlarından birisi. Markanın yaratıcısı J.G. Quintel, 7 yıl aranın ardından geri döneceği biliniyordu. Ancak, aynı evrende geçen yan bir yapımın gelmesi beklenirken son paylaşılan detaylara göre dizi, yeni bölümleriyle geri dönecek.

Çizgi dizide Skips adlı saha görevlisi yetiyi seslendiren Mark Hamill, geçtiğimiz günlerde katıldığı söyleşi esnasında, karaktere hayat vermeye geri döneceğini açıkladı. Ayrıca, Mordecai’y seslendiren J.G. Quintel’ın da geri döneceğini sürpriz bir şekilde duyurdu. Ayrıca Hamill, hayranların en merak ettiği detaylardan birisine daha da açıklık getirdi.

İşte size ilginç bir haber. Bunu daha geçen hafta duydum. Regular Show’u 44 bölüm daha yapmak istiyorlar. William Salyers (Rigby) beni arayıp dedi ki, ‘Haberleri duydun mu? Sadece endişeliyim, var mısın yok musun?’ dedi. Sanki bir şekilde onları atlatmışım gibi. Ben de ona, ‘Sadece bir Skips var ve o da eski dostu Rigby ile buluşmayı dört gözle bekliyor,’ diye cevap yazdım. Bana sevinçle dans eden birinin gif’ini gönderdi.”

Aktarılan detaylara göre Regular Show (Sürekli Dizi) markası, 7 yıl aranın ardından 44 bölümlük yeni bir sezon veya sezonlar için geri dönecek.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Hayranların yıllardır Marvel Sinematik Evreni‘nde izlemek istediği karakterlerden bir tanesi de şüphesiz Deadpool. Geçtiğimiz aylarda Ryan Reynolds, serinin üçüncü filmini etkileyici bir biçimde duyurdu...

Oyun Haberleri

Oyun dünyası için Ekim 2024, büyük ve heyecan verici çıkışlara sahne olacak. Konsol ve PC platformlarına gelecek yeni oyunlar ve genişlemeler, oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği...

Oyun Haberleri

Poppy Playtime serisi, PC, PlayStation ve Xbox’ta oyunculara sunduğu dehşet dolu anların ardından şimdi yeni bir bölümle geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak PlayStation ve...

Oyun Haberleri

Life is Strange serisinin sevilen karakteri Max Caulfield, Life is Strange: Double Exposure’ın son fragmanıyla tekrar sahneye çıktı. Neredeyse on yıl önceki orijinal oyunun...