Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

GreedFall 2’nin Erken Erişimi “Çoğunlukla Olumsuz” Eleştirilerle Başladı

GreedFall 2: The Dying World, bugün itibariyle PC’de erken erişime açıldı. Ancak beklenenin aksine, oyunun lansmanı büyük ölçüde olumsuz eleştirilerle karşılandı. Steam üzerinden oynanabilir hale gelen yapım, oyuncular tarafından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutuldu. Teknik sorunlar, hatalar ve sinir bozucu çatışma mekanikleri oyuna dair en çok şikayet edilen konular arasında yer alıyor.

GreedFall 2 Erken Erişimde Zorlu Bir Başlangıç Yaptı

GreedFall 2

Oyunun Steam sayfası şu anda “çoğunlukla olumsuz” değerlendirmelerle dolu. İlk oyunu beğenen birçok oyuncu, devam oyunundaki değişikliklerden memnun değil. Çoğu, performans problemleri ve oyunun daha taktiksel bir savaş sistemine geçiş yaparken gösterdiği yetersizliklerden bahsediyor.

Steam kullanıcısı upuaut2, “İlk oyunu beğendiyseniz, bu tamamen farklı hissettiriyor ama iyi anlamda değil. Sadece etrafta dolaşırken bile muhtemelen motion sickness yaşayacaksınız,” diyerek hayal kırıklığını dile getirdi.

Bir başka kullanıcı, SergeantAmerica ise, oyun hakkında daha sert bir eleştiride bulundu:
Benim önerim, en azından piyasaya sürülene kadar bu oyundan uzak durun. Muhtemelen piyasaya sürüldükten sonra da öyle olur. Kurtarılabileceğini sanmıyorum. Sanki ilk oyundan parayı alıp kaçmışlar ve iki kişiyi çalışmaya devam etmek üzere geride bırakmışlar gibi.

GreedFall 2

GreedFall 2: The Dying World, ilk oyunun olaylarından üç yıl öncesine dayanıyor ve De Sardet’in maceralarından önceki dönemi konu alıyor. Oyuncular, Teer Fradee’nin yerlisi bir karakteri kontrol ediyor ve karakterlerinin, kolonici güçler tarafından zorla götürüldükleri Gacane kıtasında hayatta kalma mücadelesine tanık oluyorlar. Politik entrikalar ve eski dünyanın yıkımıyla karşı karşıya kalan oyuncular, GreedFall 2’de her kararın hikayenin akışını değiştireceği bir RPG deneyimi yaşıyor.

GreedFall 2’nin erken erişimi sadece Steam kullanıcılarına sunulmuş durumda, bu nedenle konsol oyuncularının oyunu deneyimlemek için tam sürümün çıkışını beklemesi gerekecek. Oyunun, performans iyileştirmeleri ve teknik sorunların giderilmesi ile nihai sürümde daha olumlu bir değerlendirme alması umuluyor.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Grand Theft Auto serisinin en yeni oyunu olan GTA 6 için beklenen çıkış tarihi hala 2025 Sonbaharı olarak planlanıyor. Take-Two Interactive, 2024 yıllık raporunda...

Oyun Haberleri

Oyun dünyasının devlerinden Electronic Arts, en popüler serilerinden biri olan The Sims hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Maalesef seriyi takip eden milyonlarca oyuncunun beklediği gibi...

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla oyun severleri memnun etmeye devam ediyor. Bu hafta da iki heyecan verici yapım, oyuncularla buluşuyor: TOEM...

Sistem Gereksinimleri

Sizlerle uzunca bir süredir paylaştığımız oyun sistem gereksinimleri serimize Frostpunk 2 sistem gereksinimleriyle birlikte devam ediyoruz. Çoğu oyuncu istediği oyunu bilgisayarına indirmeden önce sistem gereksinimlerini...