Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Telefon Haberleri

Nothing CMF Phone 1 Duyuruldu

Nothing, CMF markası altında bütçe dostu yeni akıllı telefonu CMF Phone 1’i tanıttı. Bu telefon, kolayca değiştirilebilir arka kapak ve çeşitli aksesuarlarla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Nothing CMF Phone 1 Özellikleri

6.67inç büyüklüğünde, FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip sAMOLED ekran, 2.000nit maksimum parlaklık ve HDR10+ desteği sunarak dikkat çekiyor. Ekranın sol üst köşesinde yer alan gümüş renkteki dikey kamera dizilimi de tasarımı öne çıkarıyor.

Telefonun arka kapağında dört vida bulunuyor ve birlikte verilen tornavidayı kullanarak arka kapağı değiştirebiliyorsunuz. Açık yeşil, mavi ve turuncu tonlarında kapak seçenekleri mevcut. Mavi ve turuncu kapaklar deri dokulu bir kaplamaya sahip. Arka kapağın sağ alt köşesindeki daire ise telefon standı, kordon veya kartlı kılıf gibi aksesuarları takmak için kullanılıyor.

Nothing CMF Phone 1, MediaTek Dimensity 7300 işlemci ile güçlendirilmiş. 8GB RAM ve 128GB’a kadar depolama alanı sunuyor. 33W hızlı şarjı destekleyen 5000mAh batarya ile uzun kullanım süreleri vaat ediyor. Cihaz, Android 14 tabanlı Nothing OS 2.6 sürümü ile kutusundan çıkıyor.

Kamera özelliklerine baktığımızda, 50MP ana kamera ve önde 16MP selfie kamerası bulunuyor. Cihaz, 4K 30 fps video kaydedebilme yeteneğine sahip. CMF Phone 1, 12 Temmuz’da 199 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Kişiselleştirilebilir kasanın fiyatı 35 dolar, diğer aksesuarlar ise 25 dolar olarak belirlenmiş.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Emir Çiftci, Donanım Arşivi üzerinden teknoloji, donanım ve bilim konuları hakkında haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunseverleri her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla sevindirmeye devam ediyor. Bu haftanın dikkat çeken ücretsiz oyunları ise Invincible Presents: Atom Eve ve...

Rehber

AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dünyanın en güçlü oyun işlemcilerinden biri olarak kabul ediliyor. Fakat ondam daha üstün özelliklere sahip Ryzen 9 7900X3D ve...

Oyun Haberleri

Call of Duty: Black Ops 6, oyun dünyasını sarsmaya hazırlanıyor. Serinin son halkası, 25 Ekim 2024 tarihinde piyasaya sürülecek ve milyonlarca oyuncunun heyecanla beklediği...

Teknoloji Haberleri

Yandex, bilgi teknolojisi ürünlerini yerelleştirmek ve Türkiye’deki erişimini genişletmek için 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor. Kısa bir süre önce Yandex Search Türkiye CEO’su...