Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Hideo Kojima’nın Efsanevi Oyunu Death Stranding, Mobil ve Mac Platformlarına Geliyor!

Yayıncı 505 Games ve geliştirici Kojima Productions, beklenen oyun Death Stranding Director’s Cut‘ı, iPhone 15 Pro ve M serisi çipli tüm iPad’ler ile Mac bilgisayarlar için 30 Ocak’ta App Store üzerinden sunacaklarını duyurdu. Bu heyecan verici lansman, oyunseverlere Hideo Kojima‘nın benzersiz vizyonunu ve gizem dolu evrenini mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla deneyimleme fırsatı sunacak.

Ön siparişler şu anda App Store üzerinden %50 indirimle 19,99 dolara alınabilirken, oyunun tam sürümü 30 Ocak’ta 39,99 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak.

Yepyeni Bir Deneyim: Death Stranding Director’s Cut, iPhone ve Mac’te!

Death Stranding

Death Stranding Director’s Cut, genişletilmiş içerikleri ve yeni özellikleriyle Hideo Kojima’nın öncülük ettiği bir deneyim sunacak. Oyun, gelecekte yaşanan gizemli bir olayın ardından ortaya çıkan, yaşayanlarla ölüler arasında bir kapı açan ve dünyayı saran garip yaratıklarla dolu bir evrende geçiyor. Oyuncular, Sam Bridges olarak, yok olmuş Amerika’nın son hayatta kalanlarını birbirine bağlayarak insanlığa umut taşıma görevini üstleniyor.

Death Stranding PC Sistem Gereksinimleri

Mac sürümü, MetalFX Yükseltme gibi Meta l 3 özelliklerinden tam anlamıyla yararlanarak oyunun grafik doğruluğunu ve performansını zirveye taşıyacak. Yüksek kare hızı, Fotoğraf Modu ve Half-Life serisi ile Cyberpunk 2077’den çapraz içerik gibi özelliklerle donatılan oyun, dünya çapındaki oyuncularla bağlantıda kalmanızı sağlayan Social Strand System‘i de içeriyor.

Mac sürümü büyük boyutuyla dikkat çekiyor; 69,75 GB’lık bir dosya boyutuna sahip. Öte yandan, iOS kullanıcıları için ilk indirme boyutu daha makul bir 1,78 GB olarak belirlenmiş durumda.

Death Stranding Director’s Cut, ünlü isimlerle zenginleştirilmiş bir oyuncu kadrosuna sahip. Norman Reedus‘un yanı sıra Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner gibi tanınmış aktörler de oyunda yer alıyor.

Bu heyecan verici oyun, şu anda PlayStation 5 ve PC için Steam ile Epic Games Store üzerinden erişilebilir durumda. Ancak, 30 Ocak’ta gerçekleşecek olan App Store lansmanıyla birlikte, Death Stranding Director’s Cut, mobil ve Mac kullanıcıları için de kapılarını ardına kadar açacak ve onlara bu eşsiz deneyimi taşıyacak.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...