Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

The Witcher Hayranları Sevindi: Polaris’in Gelişimi Başlıyor

CD Projekt‘in ortak CEO’su Adam Badowski‘nin açıklamalarına göre, şirket bu yıl içinde The Witcher serisinin yeni oyunu olan “Polaris“in geliştirilmesine başlamayı planlıyor. Bu, oyun endüstrisinin en çok ödüllü ve takdir edilen serilerinden biri olan The Witcher’ın yeni bir bölümüne işaret ediyor.

The Witcher: Polaris – Yeni Bir Macera Başlıyor

The Witcher

CD Projekt’in ortak CEO’su Adam Badowski’nin yaptığı açıklamalara göre, The Witcher serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu “Polaris” için hazırlıklar hız kazanıyor. Bu yıl içinde başlaması planlanan aktif üretimle birlikte, oyunseverlerin merakla beklediği bu yeni macera, The Witcher evreninde unutulmaz bir iz bırakmaya aday.

Badowski, Reuters’e verdiği röportajda, önümüzdeki altı ay içinde Polaris’te çalışacak yaklaşık 400 kişiyi istihdam etmeyi planladıklarını belirtti. Bu, şirketin yeni projeye büyük bir ekip ve kaynak ayırdığını gösteriyor.

Ancak The Witcher: Polaris‘in konusuyla ilgili çeşitli spekülasyonlar da var. Hatta ana karakterin Geralt of Rivia olmayacağına dair yaygın bir inanış bulunmakta.

Doug Cockle (Geralt’ı seslendiren aktör), yakın zamanda yaptığı bir röportajda CD Projekt Red’in kendisine yeni bir Witcher oyunu üzerinde çalışma teklifi yapmadığını belirtti. Bu da Geralt’ın Polaris’te ana karakter olmayacağına işaret ediyor, ancak detaylar henüz net değil.

The Witcher serisi, oyun tarihinde en çok ödüllendirilen ve takdir edilen serilerden biridir. Son büyük oyunları olan The Witcher 3, 2015 yılında piyasaya sürüldü ve hala geniş bir oyuncu kitlesi tarafından oynanıyor.

The Witcher evreni binlerce yıllık zengin bir tarih ve hikayeye sahip, bu da yeni oyunda farklı karakterler ve olaylarla karşılaşabileceğimiz anlamına geliyor. Ayrıca, The Witcher evreninin yaratıcısı Andrzej Sapkowski‘nin yeni bir Witcher kitabı üzerinde çalıştığını öğrenmek, serinin hayranlarını heyecanlandıran bir diğer gelişme.

CD Projekt’in bu yeni macerada nasıl bir evren ve hikaye sunacağı merak konusu, ancak serinin geçmiş başarıları göz önüne alındığında büyük bir iş olacağı kesin.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...