Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Helldivers II Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Helldivers II‘nin çıkış fragmanı, oyun tutkunlarını heyecanlandırdı. Sony Interactive Entertainment ve Arrowhead Game Studios‘un işbirliği ile geliştirilen bu üçüncü şahıs işbirlikçi nişancı oyunu, Super Earth gezegeninin güvenliğini tehdit eden uzaylı tehlikelerine karşı verilen mücadeleyi konu alıyor.

Helldivers II, PlayStation 5 ve PC İçin 8 Şubat’ta Çıkıyor

Helldivers II

Oyun, dört arkadaşın bir araya gelerek uzaylı istilacılara karşı birlikte savaştığı bir çok oyunculu deneyim sunuyor. Helldivers adlı elit asker sınıfının üyeleri olarak, oyuncuların Super Earth gezegenini savunmak adına bir araya gelmeleri ve görevleri başarıyla tamamlamaları gerekiyor.

Helldivers’ın karakterleri, çeşitli araçları ve patlayıcı silahları kullanarak düşmanları alt etmeye çalışırken, oyuncuların strateji ve işbirliği yetenekleri büyük önem taşıyor. Oyuncular, oyun sırasında taktikleri çağırma yeteneği ile birlikte süper güçlü birincil silahlarını ve özelleştirilebilir teçhizatlarını etkili bir şekilde kullanmalıdır.

Arrowhead Game Studios‘un önceki işbirlikçi oyunlarına kıyasla Helldivers II, daha derin bir işbirliği deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyuncuların ekipmanları üzerinde sinerji yaratmaları, görevlere stratejik bir yaklaşım benimsemeleri ve birlikte hedefleri tamamlamaları gerekiyor.

Oyunun ana temalarından biri, Super Earth gezegeninin özgürlüğünü, barışını ve Yönetilen Demokrasiyi savunmak. Oyuncular, uzaylı tehditlere karşı galaktik bir savaşta barışı korumak ve Demokrasi mesajını yaymak adına mücadele edecekler.

Helldivers II, aşırı güçlendirilmiş silahları kullanma, dikkatli nişan alma ve stratejik planlama becerilerini birleştiren bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyunun çıkış tarihi 8 Şubat’ta PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için planlanıyor.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games Store, oyunculara sunduğu ücretsiz oyunlarla her hafta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Platform, bu geleneği sürdürüyor ve bu hafta iki heyecan verici oyunu...

Oyun Haberleri

Xbox oyuncuları için bu hafta sonu yine dopdolu geçecek. Microsoft’un düzenli olarak düzenlediği Ücretsiz Oyun Günleri etkinliği, Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Game...

Oyun Haberleri

Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows‘un Kasım ayında piyasaya sürülmesinden önce bir dizi tanıtım fragmanı ve bilgilerle bu merakla beklenen oyuna dair ipuçları vermeye devam ediyor....

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...