Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

The Last of Us Part 2 Remastered: Spoiler Uyarılı Sızıntılar ve Yeni Oyun Modu

The Last of Us Part 2 Remastered‘ın sızdırılan görüntüleri, oyun tutkunlarını heyecanlandıran ayrıntılarıyla karşımızda. Oyunun resmi piyasaya çıkışına sayılı günler kala, Teriosss65 kullanıcı adlı bir Reddit üyesi, The Last of Us Part 2 Remastered’a zaten sahip olduklarını belirterek dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Bu kullanıcı, Reddit platformunda hayatta kalma temalı oyunun çeşitli oynanış videolarını paylaşmakla kalmadı, aynı zamanda Ellie, Abby ve Dina için altı ayrı oyun içi görünümü de sergiledi.

Reddit Kullanıcısından The Last of Us Part 2 Remastered Sızıntıları

The Last of Us Part 2 Remastered

(Özellikle 2020 orijinal oyunu oynamamış kişiler için ilerleyen satırlar spoiler içerebilir)

Redditte konunun başlatıcısı, “Sadece yeni oyun modunu oynamama rağmen genel olarak oyun oldukça iyi. Her karakter için görünüşler var ancak yalnızca üç karakterin görünüşleri görebiliyorum” şeklinde bir açıklama yaparak oyundan görüntüler paylaştı. Burada bahsedilen yeni oyun modu ise Naughty Dog tarafından remastered ile birlikte tanıtılan “No Return” adlı roguelike bir mod.

I managed to buy the remaster 6 days before it’s release date. Photo of several skins of chars
byu/Teriosss65 inthelastofus

The Last of Us Part 2 Remastered‘ın No Return modunun resmi açıklamasına göre oyun, Tommy, Lev, Dina, Jesse ve daha fazla karakteri içeriyor. Teriosss65 ayrıca No Return modunu Tommy karakteri olarak oynarken yaşananları gösteren görüntüleri de paylaştı.

Early Tommy gameplay TLOU 2 REMASTER
byu/Teriosss65 inplaystation

Eğer No Return modundan yeni bir hikaye bekliyorsanız, bu beklentiye girmemeniz önemli. Daha önce bu konu sorulduğunda, söz konusu kişi, “No return modu oldukça eğlenceli, karakter becerileri, farklı düşmanlar ve hatta boss’lar gibi pek çok özelliği içeriyor. Ancak hikaye ile hiçbir ilgisi yok” şeklinde cevap verdi.

Diğer yandan, Naughty Dog‘un Kıdemli Karakter Sanatçısı kısa bir süre önce, yukarıda bahsedilen No Return modu hakkında oldukça olumlu bir şekilde konuştu. Bu modun ne kadar stresli olduğunu vurgulayarak, gerçekten cesur oyunculara hitap ettiğini belirtti. Eğer durum gerçekten buysa, kesinlikle sabırsızlıkla bekleyeceğimiz bir şeyler var demektir.

The Last of Us Part 2 Remastered, 19 Ocak 2024’te PlayStation 5 için piyasaya sürülecek.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...