Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

The Division Heartland’ın 2024’te Piyasaya Sürüleceği İddia Ediliyor

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu The Division Heartland, Tayvan derecelendirme kurulu tarafından değerlendirildi ve bu, oyunun 2024’ün başlarında piyasaya sürülebileceğine dair güçlü bir işaret olarak karşımıza çıkıyor. Oyunseverler, The Division serisinin bu yeni üyesini heyecanla beklerken, Tayvan’daki derecelendirme haberleriyle birlikte oyunun çıkış tarihine dair ipuçları aramaya başladı.

2024’te Geliyor Olabilir: The Division Heartland İçin Yeni Gelişmeler

The Division Heartland

Bu gelişme, ilk kez X üzerinde dikkat çeken Kurakasis tarafından fark edildi ve 14 Ekim 2023 tarihinde derecelendirme aldığı görülüyor. Bu derecelendirme, oyunun geliştirme sürecinin neredeyse tamamlandığını ve yakın bir zamanda resmi bir duyuru yapılmasının muhtemel olduğunu gösteriyor.

The Division Heartland, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için derecelendirilmiş durumda. Ancak, Ubisoft’un oyunlarını erteleme eğiliminde olduğu biliniyor. Oyun, başlangıçta bu yıl içinde piyasaya sürüleceği planlanmasına rağmen, daha önce birkaç kez ertelendi. Ancak, Tayvan derecelendirmesi, oyunun artık final aşamalara geldiğini ve yayın tarihine dair bir haberin kapıda olduğunu gösteriyor.

Oyunseverler, geçtiğimiz yılın sonlarında sızdırılan 40 dakikalık oynanış videosu ile The Division Heartland’in potansiyelini bir nebze olsun keşfetmişti.

Resmi olarak tanıtılan The Division Heartland, oyunculara Silver Creek adlı kurgusal bir konumda, oynaması ücretsiz bir nişancı deneyimi sunacak. Oyuncular, düşmanlarla mücadele ederken hayatta kalmaya çalışacak, çeşitli hedefleri tamamlayarak üslerini güçlendirecek ve benzersiz yetenekleri kullanacaklar.

The Division Heartland‘in gelişmeleri heyecan uyandırıcı ve oyunseverler, The Division evreninde nelerin beklediğini merakla bekliyor. Piyasaya sürülme tarihi ve detayları için resmi duyuruyu bekleyip, oyunun heyecan verici dünyasına adım atmak için gün saymaya devam ediyorlar.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun Haberleri

Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows‘un Kasım ayında piyasaya sürülmesinden önce bir dizi tanıtım fragmanı ve bilgilerle bu merakla beklenen oyuna dair ipuçları vermeye devam ediyor....

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...