Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Karate Kid
Karate Kid

Sinema Haberleri

Yeni Karate Kid Filmi Resmen Duyuruldu

1980’lere damgasını vurmayı başaran The Karate Kid serisi, uzun bir süre sessizliğe gömülmüştü. Yıllar sonra Netflix, The Karate Kid filmlerinin devamı niteliğinde olan ve The Karate Kid film serisini devam ettiren ve orijinal yıldızları Daniel LaRusso rolüyle Ralph Macchio, Johnny Lawrence rolüyle William Zabka, John Kreese rolüyle Martin Kove, Terry Silver rolüyle Thomas Ian Griffith ve Chozen rolüyle Yuji Okumoto‘yu tekrardan izleyicilerle buluşturmuştu.

Netflix‘in Cobra Kai dizisi, oldukça büyük başarılara imza attı. İzlenme rekorları kıran platformun en iyi yapımları arasında girmeyi başaran yapım ayrıca, hayranlar ve eleştirmenlerde tam not aldı. Elde edilen bu başarının ardından ise Sony, efsane Karate Kid serisinin yeni bir yapımla geri döneceğini geçtiğimiz yıl resmen açıkladı.

Ancak yapılan açıklamanın ardından yeni film hakkında yalnızca, reboot olmayacağı açıklanmış daha sonrasında ise herhangi bir açıklama yapılmamıştı. En sonunda Sony Pictures uzun süren sessizliğini bozarak serinin yeni filmini resmen duyurdu.

Karate Kid Serisi Ekranlara Geri Dönüyor

Karate Kid

Sony tarafından açıklanan bilgilere göre Karate Kid serisinin yeni filmi; eski ile yeniyi harmanlayarak izleyici karşısına çıkacak. Nasıl yani, dediğinizi duyar gibiyiz. Öncelikle serinin ilk filmi 1984 yılında izleyiciyle buluşmuş ve 1995 yılında izleyici karşısına çıkan dördüncü filminden ardından, 2010 yılında Sony Pictures seriyi yeniden başlatma kararı almıştı.

Yeni gelecek olan bu yapım ise, orijinal dört film ve 2010 yılında izleyiciyle buluşan filmi birleştirecek. Jackie Chan ve Ralph Macchio, filmin başrolleri olacaklar. Yapım herhangi bir yeniden başlatma olmayacak ve daha önce vizyona giren filmlerin devamı niteliğinde olacak. Film, Doğu Yakası’nda bir yerde geçecek ve dövüş sanatları sayesinde hayatına yön bulmaya başlayan Çinli bir gence odaklanacak.

Yeni “Karateci Çocuğun” kim olacağı ve filmin oyuncu kadrosu gibi detaylar ise henüz bilinmiyor. Sony Pictures, yeni Karate Kid filminin 13 Aralık 2024 tarihinde vizyona gireceğini de resmen duyurdu.

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Hayranların yıllardır Marvel Sinematik Evreni‘nde izlemek istediği karakterlerden bir tanesi de şüphesiz Deadpool. Geçtiğimiz aylarda Ryan Reynolds, serinin üçüncü filmini etkileyici bir biçimde duyurdu...

Oyun Haberleri

Oyun dünyası için Ekim 2024, büyük ve heyecan verici çıkışlara sahne olacak. Konsol ve PC platformlarına gelecek yeni oyunlar ve genişlemeler, oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği...

Oyun Haberleri

Poppy Playtime serisi, PC, PlayStation ve Xbox’ta oyunculara sunduğu dehşet dolu anların ardından şimdi yeni bir bölümle geri dönmeye hazırlanıyor. Son olarak PlayStation ve...

Sinema Haberleri

Son yıllarda oyun sektörü inanılmaz bir büyüme içerisinde. Sinemada izlediğimiz filmlerin oyun uyarlamalarını gördüğümüz yıllardan, video oyunlarının dizi yada film uyarlamalarını görmeye başladık. Oyun...