Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Marvel’s Wolverine’in 2025’e Kadar Çıkmayacağı İddia Ediliyor

Marvel’s Spider-Man 2’nin ardından gözler, Insomniac Games’in bir sonraki büyük projesi olan Wolverine’e çevrildi. Ancak, hayranları bir süredir sessizlik içinde beklemeye alınmış durumda. Daniel Richtman’ın güvenilir sızıntı kaynaklarına dayandırdığı son bilgilere göre, Marvel’s Wolverine oyununun 2025’e kadar piyasaya sürülmeyeceği iddia ediliyor.

Marvel’s Wolverine: Beklentiler ve 2025 Çıkış İddiaları

Marvel's Wolverine

PlayStation Showcase canlı yayınında sergilenen fragman, Logan’ın bir barda oturduğu ve Adamantium pençelerini ortaya çıkaran etkileyici bir sahneyle dikkat çekti. Ancak bu tarihten itibaren stüdyo, projenin etrafında sessizliğini korudu. Richtman’ın iddiasına göre, hayranların bu bekleyişe biraz daha dayanmaları gerekecek, çünkü Wolverine’in 2025’e kadar gelmeyecek.

Sızıntıya göre, çıkış tarihi 2024’e yetişmeyecek ve oyun, Insomniac’ın önceki yapımlarına göre daha karanlık ve şiddet içeren bir atmosfere sahip olacak. Bu, Wolverine’in hikayesinin daha önce görülmemiş bir tonla şekilleneceği anlamına geliyor.

Oyunun geçeceği konum olarak belirtilen Marvel evrenindeki Güneydoğu Asya şehri Madripoor, Wolverine’in yeni macerasının sınırlarını genişletecek gibi görünüyor.

Çıkış tarihi henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da, bilinen bir gerçek var: Wolverine, Spider-Man oyunlarıyla aynı evrende yer alacak ve PlayStation 5’e özel bir deneyim sunacak. Bu da demek oluyor ki, Wolverine’in epik hikayesini tam anlamıyla deneyimlemek isteyenlerin yeni nesil konsola geçiş yapmaları gerekecek.

Insomniac Games’in Wolverine projesi hakkında şu an için net bir bilgi olmasa da, bu iddialar, oyunseverleri heyecanlandırıyor ve Wolverine’in bu seferki macerasının ne tür sürprizlerle dolu olacağı konusunda merak uyandırıyor.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...