Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Telefon Haberleri

OnePlus 12 Özellikleri Kesinleşti

geçtiğimiz günlerde yaptığı etkinlikte güncel cihazlarını küresel pazara sunan OnePlus, yeni akıllı telefon modeli olan OnePlus 12, küresel telefon pazarında yeni bir devrim yaratmaya hazırlanıyor.

OnePlus 12 İçin Sunulan Özellikler

Çinli üretici, yeni amiral gemisi modelinde Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacak ve iki farklı bellek seçeneği sunacak. OnePlus 12, 16GB veya 24GB LPDDR5X RAM ile birlikte 256GB veya 512GB UFS 4.0 depolama alanına sahip olacak.

Cihazın kamera özellikleri de oldukça dikkat çekici. Arka tarafta dört kamera bulunacak ve bunlardan biri Sony’nin IMX900 serisinden gelen 50MP çözünürlüklü birincil sensör olacak. Ultra geniş açılı kamera da 50MP çözünürlük sunacak ve 3x optik yakınlaştırmalı telefoto kamera ise 64MP olacak. Ön tarafta ise henüz net bir bilgi yok, ancak OnePlus’ın yüksek kaliteli bir selfie kamerası sunacağına şüphe yok.

Akıllı telefonun ekranı da göz kamaştırıcı olacak. 6,7 inçlik AMOLED ekran, 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı ile akıcı ve keskin bir görüntü deneyimi sunacak. Ekranın altında ise optik bir ekran içi parmak izi sensörü yer alacak.

Telefonun batarya kapasitesi de yüksek olacak. 5.400mAh kapasiteli batarya, hem kablolu hem de kablosuz olarak hızlı şarj edilebilecek. Kablolu şarj için 100W’a kadar güç desteği sunulacak, kablosuz şarj için ise 50W güç desteği olacak.

OnePlus 12, Aralık ayının başında düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak. Fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli olmasa da, OnePlus’ın rekabetçi bir strateji izleyeceği tahmin ediliyor. OnePlus 12, akıllı telefon tutkunlarının gözdesi olmaya aday.

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Emir Çiftci, Donanım Arşivi üzerinden teknoloji, donanım ve bilim konuları hakkında haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Telefon Haberleri

Tanıtılmasına neredeyse 1 yıldan fazla bir süre olan Samsung Galaxy S25 Ultra’nın heyecan verici özellikleriyle ilgili son sızıntılar, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor....

Teknoloji Haberleri

AMD’nin AM5 sokete yaptığı yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. En son, son tüketiciyle Ryzen 7 8700G ve Ryzen 5 8500G gibi dahili grafik birimine...

Teknoloji Haberleri

ASUS, üstün soğutma özelliklerine sahip yüksek performanslı bir bilgisayar toplamayı kolaylaştıran TUF Gaming GT302 ARGB kasasını Türkiye’de satışa sundu. Kutusundan çıkar çıkmaz üst düzey...

Oyun Haberleri

Grand Theft Auto 6 yani GTA 6 oyunu yıllardır merakla bekleniyor. Bu seri gerek ülkemizde olsun gerek dünyada olsun en çok satan serilerden biri...