Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Yeni Sızıntı: Elder Scrolls 4: Oblivion Remake Mi Geliyor?

Efsanevi oyun serisi The Elder Scrolls’ün hayranları, uzun süredir bir haber için heyecanla bekliyor. Son sızıntılar, The Elder Scrolls 4: Oblivion’un muhtemel bir yeniden yapımının geliştirilmekte olduğunu gösteriyor. Reddit platformunda paylaşılan bir gönderi, Virtuos Games’in eski bir çalışanı tarafından yapıldığı iddia edilen bilgileri içeriyor ve bu sızıntı, oyun dünyasında heyecan yaratmaya başladı.

The Elder Scrolls 4: Oblivion Remake Yolda Olabilir

Elder Scrolls

The Elder Scrolls V: Skyrim, şimdiye kadar serideki en çok satan oyunlardan biri olmasına rağmen, The Elder Scrolls IV: Oblivion, oyun tutkunlarının kalbinde özel bir yere sahip. Bu nedenle, Remake haberi, hayranları sevindiren bir gelişme oldu.

Oblivion Remake söylentileri, Reddit’teki bir alt dizinde yapılan bir gönderide ortaya çıktı ve bu gönderiyi yapanın gerçekten de Virtuos Games’in eski bir çalışanı olduğu doğrulandı.

Sızıntı, Virtuos Games’in şu anda Metal Gear Solid 3 üzerinde çalıştığını, ancak gizlice The Elder Scrolls 4: Oblivion Remake için de projeler yürüttüğünü ortaya koyuyor. Virtuos Games, beş farklı projenin üzerinde çalışıyor ve “Altar” adını verdikleri büyük bir proje olduğu belirtiliyor.

Kaynaklara göre, bu proje, tam bir yeniden yapım mı yoksa güncellenmiş bir versiyon mu olacak, henüz net değil. Ancak geliştirme ekibinin Unreal Engine 5 ve eski Oblivion projesini kullanan bir eşleştirme sistemi kullanıyor olması, oyuncuların büyük bir yeniden yapım ihtimali üzerinde düşünmesine neden oldu.

A Remake of The Elder Scrolls IV: Oblivion in development at Virtous Games
by u/bored101baka in GamingLeaksAndRumours

The Elder Scrolls 4: Oblivion, ilk olarak 2006 yılında piyasaya sürüldü ve dünya çapında tahmini 9,5 milyon kopya sattı.
Sızıntıda, piyasaya sürülme tarihi konusunda bir tarih verilmemiş olsa da, Remake’in 2024’ün sonlarından 2025’in başlarına kadar beklenebileceği iddia ediliyor.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...