Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

The Last of Us Part 3 Sızıntıları Yeni Karakterler Hakkında Bilgi Veriyor

The Last of Us serisi, yıllardır birçok söylenti ve spekülasyonun merkezi oldu ve hala daha fazlası ortaya çıkıyor. Çevrimiçi çok oyunculu sürüm süresiz olarak ertelendiği için, bu oyunla ilgili söylentiler şu anda beklemekte.

Ancak, şimdi yaklaşan devam oyunuyla ilgili yeni sızıntılar çevrimiçi olarak tespit edildi ve Bölüm 2‘den sonra en sevdikleri ve nefret ettikleri karakterlere ne olduğunu bilmek isteyen hayranlar için bu sızıntılar oldukça ilginç görünüyor.

Ellie Geri Dönüyor

Bir sızıntıya göre, Ellie’nin tıpkı 2. Bölümde olduğu gibi bu devam oyununda da önemli bir rolü olacağı iddia ediliyor. Abby veya Lev’in geri gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Ancak bu sızıntıya ek olarak, geçtiğimiz günlerde Marvel TV şovları ve filmleriyle ilgili sızıntılarıyla tanınan iki internet kaynağından yeni bilgiler ortaya çıktı. Eurogamer‘a göre bu sızıntı, The Last of Us Part 3‘ün Lucas, Mason, Val, Ezra ve Gracie olmak üzere beş yeni karakterinin olacağını açıkladı.

The Last of Us Part 3

Bahsedilen beş karakterin, kıyamet sonrası bir şehrin eteklerinde hayatta kalan bir grup insanın parçası olacağı bildiriliyor. Söylentilere göre bu grup bir Viktorya dönemi evinde yaşıyorlar ve burayı üs olarak kullanıyorlar.

Sızıntılara göre, Lucas, karanlık tarafını daha sonra gösterecek olan “sevimli” bir karakter olarak tanımlanıyor. İlişkide olduğu kişinin ise Gracie olduğu tahmin ediliyor. Gracie hakkında tek bildiğimiz şey 18-25 yaşları arasında olduğu.

Mason, Val göreve geldiğinde gruptaki diğer karakterler ve sadakati arasında seçim yapacak eski bir asker olarak tanımlanıyorken, Val‘in ise hayatta kalanlar grubunun lideri olduğu tahmin ediliyor.

Son olarak hikayenin kötü adamı ise, amacı yaşadıları evi Val’den devralmak olan Ezra‘dır.

The Last of Us Part 3‘ün “yapım aşamasında” olduğuna dair söylentiler geçtiğimiz yılın sonlarında ortaya çıkmıştı ve yönetmen Neil Druckmann, Ocak ayında “Anlatılacak daha çok hikaye olduğunu düşünüyorum” diyerek bir devam oyunu olma olasılığını açıklamıştı. Tabi ki her zaman olduğu gibi, resmi bir duyuru yapılmadıkça kesin bir şey söylemek imkansız.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

5 Yorumlar

5 yorum var

  1. doğan

    Tem 7, 2023 at 23:11

    Uzun zamandır böyle bir haber duymayı bekliyordum. Size teşekkür ederim.

    • Berfin Alican

      The Real Person!

      Author Berfin Alican acts as a real person and passed all tests against spambots. Anti-Spam by CleanTalk.

      Tem 8, 2023 at 11:21

      Rica ederim 🙂

  2. NAZIM

    Eyl 10, 2023 at 22:47

    TEKRAR GELİŞME OLDUGUNDA GÜNCELLİYORMUSUNUZ ÇOK SEVİNDİM BU SIZINTIALRA ÇÜNKÜ

    • Berfin Alican

      The Real Person!

      Author Berfin Alican acts as a real person and passed all tests against spambots. Anti-Spam by CleanTalk.

      Eyl 10, 2023 at 23:03

      Tabii, yeni bir gelişme ya da sızıntı olduğunda haberini yapacağız, umarım en kısa zamanda olur 🙂

      • NAZIM

        Eyl 10, 2023 at 23:14

        Umarım Teşekkürler.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...