Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Temmuz 2023 PlayStation Plus Oyunları, Resmi Duyurudan Önce Sızdırıldı

Temmuz ayının PlayStation Plus oyunları, 2 Temmuz’da kullanıcılara sunulacak ve yaklaşık bir ay boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu sızdırılan bilgilere göre, oyunseverler bu ay üç büyük başlıkla keyifli bir oyun deneyimi yaşayacaklar.

Temmuz ayının PlayStation Plus oyunları Call of Duty Black Ops Cold War (PS5, PS4), Alan Wake Remastered (PS5, PS4) ve Endling: Extinction is Forever (PS5, PS4) olacak.

Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops‘un doğrudan devamı niteliğindeki Black Ops Cold War, hayranları 80’lerin başında geçen tuhaf siyasi savaşın içine çekiyor. Sürükleyici tek oyunculu macerada oyuncular, Doğu Berlin, Vietnam, Türkiye, KGB genel merkezi ve daha fazlası gibi ikonik yerlerde dünyanın her iki tarafında savaşırken tarihi figürlerle yüzleşecek ve korkunç gerçekleri ortaya çıkaracak.

Alan Wake Remastered

PlayStation Plus

Bu ödüllü sinematik aksiyon ve gerilim oyununda, sorunlu yazar Alan Wake, kayıp karısı Alice’i çaresizce aramaya başlar. Kuzeybatı Pasifik’te bulunan Bright Falls kasabasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla birlikte, yazdığı varsayılan ancak hakkında hiçbir şey hatırlamadığı bir korku hikayesinin sayfalarını keşfeder.

Alan Wake Remastered, ana oyunu ve genişleme paketlerini (The Signal ve The Writer) içeren eksiksiz bir deneyim verirken, oyunculara, 4K görselleriyle birlikte heyecan verici bir hikaye anlatımı, gerilim dolu dövüş sahneleri ve etkileyici bir atmosfer sunuyor.

Endling – Extinction is Forever

Endling: Extinction is Forever, doğal çevrenin korunması ve hayatta kalma mücadelesi üzerine odaklanan bir ekolojik macera oyunudur. Oyuncular, insanlar tarafından tahrip edilen bir dünyada son tilki olarak hayatta kalmaya çalışacaklar.

Küçük tüylü yavrularını korumak, onları beslemek ve büyümelerini izlemek için çeşitli ortamlarda mücadele edecekler. Bu oyun, insanlığın doğal kaynaklara verdiği zararı gözler önüne sererken oyunculara çevresel sorumluluk bilinci aşılamayı hedefliyor.

Bu üç oyun, 2 Temmuz’dan başlayarak tüm Temmuz ayı boyunca PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...