Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun İndirimleri

Steam Yaz İndirimleri Yaklaşıyor!

Steam Yaz İndirimleri, çevrimiçi oyun mağazası Steam’in en heyecan verici indirim festivallerinden biridir. Valve, bu yıl için resmi bir satış programı yayınlayarak oyuncuları heyecanlandırdı.

Steam, dört önemli sezonluk satış ile oyun severlere büyük indirimler sunmaktadır: Yaz, Sonbahar, Kış ve İlkbahar. Ancak en büyük ve gözde olanları Yaz ve Kış satışlarıdır. Bu dönemlerde, oyunların çoğu daha düşük fiyatlarla sunulduğu için indirimler daha büyük olur.

Steam Yaz İndirimleri, türe özgü olmayan bir indirim etkinliğidir. Bağımsız oyunlardan Triple-A oyunlarına kadar geniş bir oyun yelpazesinde indirimler sunulur.

Steam Yaz İndirimleri 2023 – Başlangıç Tarihi

Steam Yaz İndirimleri

Steam’in büyük sezonluk indirim etkinliği, 29 Haziran 2023 tarihinde başlayacak. Etkinlik, tam olarak iki hafta sürecek ve 13 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek. Valve, bu indirim etkinliğinin, piyasaya sürülen tüm oyunlarda yapılan indirimler dahil olmak üzere en önemli indirimlerden biri olacağını belirtti.

Satıştan önce, yılın en büyük Steam etkinliklerinden biri için heyecanı artırmak amacıyla resmi bir fragman da yayınlandı. Fragman, indirimli fiyatlarla sunulacak çeşitli oyunları içeriyor, bunlar arasında Stardew Valley, Sekiro: Shadows Die Twice – GOTY Edition, Dead Cells, Rust ve daha fazlası yer alıyor.

Bu indirimleri kaçırmamak için 29 Haziran’da Steam’i ziyaret etmeyi unutmayın. 21 Kasım’da Sonbahar/Güz İndirimleri başlayana kadar Steam’de bunun gibi başka bir büyük indirim daha görmeyeceğiz.

 

Steam’in tüm indirim dönemleri için bu yazımıza bakabilirsiniz; Oyunseverleri Heyecanlandıran Steam İndirim Dönemleri ve Takvimi!

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...