Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Oyun Haberleri

Fortnite ve LEGO İşbirliği: Ortaklığın Detayları ve Beklentiler

Epic Games ve LEGO temsilcileri tarafından yapılan bir sunum, Fortnite x LEGO işbirliğiyle ilgili önemli bilgileri ortaya çıkardı.

Fortnite ve LEGO‘nun çapraz bir etkinlik için güçlerini birleştirebileceğine dair spekülasyonlar, toplulukta bir süredir dolaşıyordu. Bu işbirliği artık hem LEGO hem de Epic Games tarafından resmi olarak onaylandı.

Epic Games’in CEO’su Adam Sussman ve LEGO Global Baş Ürün ve Pazarlama Sorumlusu Julia Goldin, Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde gerçekleştirdikleri bir sunumda, hayranların bu ortaklıktan neler bekleyebilecekleri konusunda ayrıntılar paylaştı.

Yeni Projenin Adı “Digital Twin”

Sussman, sunumda Metaverse’nin yıllardır Fortnite’ın önemli bir parçası olduğundan bahsetti. Şu anda üzerinde çalışılan proje ise “Digital Twin” adını taşıyor ve Unreal Engine kullanarak gerçek dünyadaki LEGO yapılarını Fortnite’a taşımayı vadediyor.

Sunumun odak noktası, tamamen çevrimiçi oyun oynama ve yaratma ile ortaya çıkan sonsuz olasılıkları göstermekti. Fortnite, farklı evrenlerden gelen karakterlerin beklenmedik bir şekilde bir araya gelmesine olanak sağlayarak bu konuda mükemmel bir örnek teşkil ediyor.

Örneğin, aynı Fortnite maçında Master Chief ve Kratos gibi karakterlerle karşılaşmak mümkün olabiliyor ve bu oyuncular için oldukça heyecan verici bir deneyim sunuyor. Unreal Engine kullanarak gerçek dünyadaki LEGO yapılarını Fortnite’a taşımak ise hiç şüphesiz ki yine sadece onların yapabileceği bir şeydi.

Fortnite x LEGO işbirliğinin resmiyet kazanmış olmasıyla birlikte, bizi yakın gelecekte nelerin beklediğine dair daha fazla ayrıntı öğrenmemiz yakındır. Bu işbirliği, oyun dünyasında yeni ve eşsiz bir deneyim sunacak gibi görünüyor ve takip etmesi heyecan verici olacak.

Tarih Bölümü öğrencisi olan Berfin Alican, aynı zamanda Donanım Arşivi'nde oyun kategorisinde haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Teknoloji Haberleri

Nvidia’nın DLSS hamlesi ekran kartlarında yeni bir akım başlatmıştı diyebiliriz. AMD ise buna geç bile olsa FSR ile cevap vermişti. Fakat Nvidia’nın yapay zekadan...

Teknoloji Haberleri

Intel’in başı son aylarca büyük bir dertte. 13. ve 14. nesil işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle şirket büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Çünkü bu sorunlar kullanıcıların...

Oyun Haberleri

EA ve Respawn, 17 Eylül – 8 Ekim arası düzenlenecek olan Apex Legends Space Hunt Etkinliğinde oyuncuları galakside stratejik bir biçimde dolaşmaya davet ediyor. Bu dünya dışı...

Oyun Haberleri

Son yılların en başarılı bağımsız oyun stüdyolarından biri olan Annapurna Interactive, büyük bir krizle karşı karşıya. Bloomberg’in saygın oyun gazetecisi Jason Schreier tarafından yayımlanan...