Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Telefon Haberleri

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, 4 Nisan’da Geliyor

OnePlus, uygun fiyatlı akıllı telefonu OnePlus Nord CE 3 Lite 5G’yi 4 Nisan’da Hindistan’da tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket aynı zamanda Nord Buds 2 adlı yeni kablosuz kulaklığını da bu tarihte duyuracak. Bu cihazlar, geçen yıl piyasaya sürülen OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ve Nord Buds’ın devam modelleri olacak. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G ve Nord Buds 2 hakkında şu ana kadar neler bildiğimize bir göz atalım.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G Tasarımı

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G, Samsung’un akıllı telefonlarında kullandığı iki daireli kamera düzenine sahip yenilenmiş bir tasarımla geliyor. Ancak bu, OnePlus’ın bu tasarımı ilk kez kullandığı anlamına gelmiyor. Çin’de yakın zamanda piyasaya sürülen OnePlus Ace 2V’de de aynı kamera modülü kullanılmıştı.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G Beklenen Özellikleri

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G’nin 6.7 inç Full HD+ LCD ekrana sahip olması bekleniyor. Ekranın yenileme hızının ise 120Hz olacağı söyleniyor. Cihazın kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkması ve üzerinde OxygenOS 13 arayüzünün bulunması bekleniyor.

Cihazın gücünü Snapdragon 695 yonga setinden alacağı iddia ediliyor. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G’nin iki seçenekle sunulacağı söyleniyor: 6GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 256GB depolama. Ayrıca microSD kart ile depolama alanının artırılabilir olacağı da belirtiliyor.

Kamera bölümüne gelince, OnePlus Nord CE 3 Lite 5G’nin arkasında üçlü kamera kurulumu bulunması bekleniyor. Bu kurulumun ana kamerasının 108MP çözünürlüğünde olacağı, diğer iki kameranın ise derinlik sensörü ve makro sensörü olarak görev yapacağı söyleniyor. Ön tarafta ise selfie kamerası olarak 16MP çözünürlüğünde bir kamera bulunması bekleniyor.

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G’nin batarya kapasitesinin ise 5000mAh olacağı ve cihazın 67W SUPERVOOC hızlı şarj desteğine sahip olacağı iddia ediliyor.

 

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Emir Çiftci, Donanım Arşivi üzerinden teknoloji, donanım ve bilim konuları hakkında haberler yazmaktadır.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, son dönemlerde oldukça kötü zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda ilk defa abone kaybetmeye başlayan platform,...

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in bu haftaki ücretsiz oyunları INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition, oyunculara zengin ve çeşitli deneyimler sunuyor. Her iki oyun da kendi benzersiz atmosferleri,...

Sinema Haberleri

Dünyanın en çok aboneye sahip olan dijital içerik platformu Netflix, oldukça geniş bir içerik kütüphanesine sahip. Platform orijinal yapımlarının yanı sıra birçok farklı içeriğinde...

Oyun Haberleri

Fallout 76‘nın beklenmedik başarısı, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı ve bir dönüm noktası olarak kabul edildi. Oyun, tek bir günde 1 milyon oyuncuya ulaşarak...