Sizlerle düzenli olarak paylaştığımız oyun sistem gereksinimleri serimize Oxygen: First Breath sistem gereksinimleriyle birlikte devam ediyoruz. Çoğu insan bir oyunu bilgisayarına indirmeden önce sistem gereksinimlerini kontrol ediyor, böylelikle sisteminin o oyunu kaldırıp kaldırmayacağını oyunu indirmeden önce öğrenebiliyor. O yüzden bu bilgiler gerçekten işe yarayabiliyor.
Oxygen: First Breath Sistem Gereksinimleri Neler?
Oxygen: First Breath, uzayın derinliklerinde hayatta kalmaya çalıştığınız sürükleyici bir hayatta kalma oyunudur. Oyuncular uzayda mahsur kalan bir astronotu kontrol ederek solunabilir oksijeni korumalı ve bitmeyen tehlikelerle başa çıkarak hayatta kalmalıdır. Oyun sizlere korku ve gerilim dolu anlar yaşatırken aynı zamanda bilimsel düşünceyi ve hayatta kalmak için yaratıcılığı teşvik eder. Grafikler ve ses efektleri oyuncuları uzayın sessizliğine ve dehşet veren boşluğuna çeker. Oxygen: First Breath, oyunculara uzayın korkunç güzelliklerini keşfetme ve hayatta kalma yeteneklerini test etme fırsatı sunar.
Oxygen: First Breath sistem gereksinimleri ve oyunun kaç GB yer kapladığı bilgisi aşağıda listelediğimiz gibidir. Bu verdiğimiz sistem gereksinimleri verilerine göre Oxygen: First Breath oyununu kendi bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınıza karar verebilirsiniz.
Oxygen: First Breath Sistem Gereksinimleri (Minimum)
- İşletim Sistemi: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 Bit)
- İşlemci: AMD FX 6100, Intel Core i3-6100T
- RAM: 4 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 650, AMD Radeon R7 250X
- VRAM: 1 GB
- Depolama: 600 MB (Oxygen: First Breath boyutu)
Oxygen: First Breath Sistem Gereksinimleri (Önerilen)
- İşletim Sistemi: Windows 8.1 / 10 (64 Bit)
- İşlemci: AMD FX 6350, Intel Core i5-4460 ve üzeri
- RAM: 8 GB
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 750, AMD Radeon R7 265 ve üzeri
- VRAM: 1 GB
- Depolama: 600 MB
Sistem Özelliklerini Öğrenme
Oxygen: First Breath sistem gereksinimlerini ve Oxygen: First Breath‘in kaç GB boyuta sahip olduğunu öğrendiniz, fakat bilgisayarınızın özelliklerini bilmiyorsanız, Windows’un arama kısmına “Aygıt Yöneticisi” yazın ve açın. Buradaki sekmelerden bilgisayarınızın bütün donanımlarını öğrenebilirsiniz.
Eğer sisteminizde yükseltme yapmak istiyorsanız Donanım Arşivi Forum’a konu açarak yardım alabileceğinizi unutmayın.