Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Sinema Haberleri

Thor: Love and Thunder’ın Kötüsü Çizgi Romanlardan Biraz Daha Farklı Olacak

Duyurulduğu günden bu güne kadar Marvel hayranları tarafından merakla beklenen, Thor: Love and Thunder filmi oldukça kısa süre sonra vizyona girecek. Uzunca süren bekleyiş sonunda sona eriyor.

Filmi ilk izleyenlerden gelen tepkiler ise son derece olumlu. Bu film ile Marvel, yeni bir karakteri bizlere tanıtacak. Oscar ödüllü ünlü oyuncu Christian Bale tarafından canlandırılan Gorr the God Butcher. Ancak Bale tarafından canlandırılan karakterde bazı tuhaflıklar bulunuyor.

Gorr, Biraz Farklı Görünecek

Çizgi romanlarda Gorr the God Butcher, kafasından uzanan bazı uzuvlara sahip. Ancak filmde bu uzuvlar yer almayacak. Karakterin çizgi romanlarda giydiği siyah kıyafeti de göremeyeceğiz. Ayrıca karakterimiz çizgi romanlarda burnu olmayan dümdüz bir yüze sahip. Fakat filmde karakterimiz bir burna sahip.

Filmin yönetmeni Taika Waititi, IGN’e yaptığı açıklamalarda karakterin görünümünde yer alan değişikliklerin nedenini açıkladı. Tüm bu değişikliklerin nedeni aslında tek bir karaktere bağlıymış. Evet Harry Potter serisinden tanıdığımız Lord Voldemort.

Gorr’un çizgi romanlardaki yüzü Voldemort’u oldukça anımsatıyor. İnsanların bu benzetmeyi yapacaklarından oldukça eminim. Bu sebeple bazı karar vermek zorundaydık. Çizgi romandan çok fazla kopmadan bazı unsurlardan ayrılmaya karar verdik.

Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz tarihinde beyazperde de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak; ComicBook

2002 Bursa doğumlu Emre Özcan uzun yıllardır çeşitli internet sitelerinde editörlük yapmaktadır. Özcan, son olarak Donanım Arşivi'nde sinema kategorisinde içerikler yazmakta.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Sinema Haberleri

Dünyanın en popüler film serilerinden birisi olan ve 2011 yılında yeniden başlatılan Maymunlar Cehennemi serisi, gişede tahmin edilenden daha da yüksek performans sergiledi. Elde...

Telefon Haberleri

Tanıtılmasına neredeyse 1 yıldan fazla bir süre olan Samsung Galaxy S25 Ultra’nın heyecan verici özellikleriyle ilgili son sızıntılar, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor....

Teknoloji Haberleri

AMD’nin AM5 sokete yaptığı yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. En son, son tüketiciyle Ryzen 7 8700G ve Ryzen 5 8500G gibi dahili grafik birimine...

Teknoloji Haberleri

ASUS, üstün soğutma özelliklerine sahip yüksek performanslı bir bilgisayar toplamayı kolaylaştıran TUF Gaming GT302 ARGB kasasını Türkiye’de satışa sundu. Kutusundan çıkar çıkmaz üst düzey...